Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] S.H.Figuarts AVENGERS INFINITY WAR 復仇者聯盟 無限之戰 (新展品P13)

個coming soon似係 bucky

SHF --- 復仇者聯盟 --- 新舊玩對比

Dr Strange
跟舊版最大的分別是各手形帶上手套, 及魔法特效
Star Lord  
跟舊版最大的分別是 TEE 的顏色及圖案形, 面罩金屬色變深了

Captain America
跟舊版最大的分別是頭雕, 上胸及雙手, 雙腳有否修改? 不太清楚! 另外最令人疚病的是沒有盾牌

Iron Spiderman
初時以為是只舊版改色, 原來是全新素體! 另外最令人疚病的是背部沒有金屬蜘蛛抓 (暫時不清楚電影設定是否真的沒有)

Ironman MK50
全新素體, 最令人疚病的是背部沒有飛行翼

Thanos
全新素體, 最令人期待的大奸角

Black Widow
全新素體, 面相及衣服均有進步, 最令人期待

Black Panther 全新素體, 最令人疚病的是沒有真人頭雕

Good post{:1_377:}

有新舊對比清楚哂!
black widow個樣好似木偶鼻楊怡⋯⋯:69:
其他品牌
我見蜘蛛俠定價有d貴,除非跟埋機械臂
stonekeung01 發表於 3-3-2018 07:56 PM
https://www.instagram.com/instamashii/

間間廠都無間造得靚架啦。。

原來Dr. Strange都係唔用黃手套.過兩日開訂,今次都係主要IM,巨腸,蜘蛛加BW.BW都係通販嗎?
謝謝對比,最期待係美隊body 有改進
Akiba Showroom 展出

真係官圖無限好

隊長同黑寡婦個樣hea到.........{:1_222:}
?似winter soldier!

搞事mode:一見到隻蜘蛛仔就期待會有mafex版~不過好似mafex上2集復仇者淨係出左3隻ironman⋯⋯所以唔太樂觀
鬼武者 發表於 4-3-2018 03:36 PM
搞事mode:一見到隻蜘蛛仔就期待會有mafex版~不過好似mafex上2集復仇者淨係出左3隻ironman⋯⋯所以唔太樂 ...

見到B社出,可能會出都唔定,感覺2邊係有D對方出咩,就跟住出咩{:1_374:}