Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] S.H.Figuarts AVENGERS INFINITY WAR 復仇者聯盟 無限之戰 (新展品P13)

bucky做乜啊?完全唔似樣既
好明顯BUCKY去左裇AQUAMAN個髮型啦,似到咁
我反而期待war machine。希望bandai会出。

隻bucky乜水:47:
Rocket上次個隻正d 有埋小樹人
HB2好很貴 成3000點買?
WM4 女巫 幻視 雷神 呢幾隻主要角真係5出?
cheang666 發表於 26-4-2018 10:06 AM
隻bucky乜水

雷神大主 又新武。出魂限都講唔去

仲要唔出就更離譜
cheang666 發表於 26-4-2018 10:06 AM
隻bucky乜水

上一隻HB過2k,個個都話買其他廠好過,又唔打開得放ironman,搞到一出即跌價,今次仲要近3k,無法,真係要放棄

上之隻HB我都有入 無彈弓手都算 但bandai既然你整得燈 但係隻手竟然無?即係叫人唔好開炮?  發表於 26-4-2018 11:45 PM
HB2咁夠膽叫咁高價⋯⋯Marvel個邊肯定冇俾劇本bandai睇,睇完戲基本上唔會對呢隻嘢有興趣⋯⋯
鬼武者 發表於 26-4-2018 02:17 PM
HB2咁夠膽叫咁高價⋯⋯Marvel個邊肯定冇俾劇本bandai睇,睇完戲基本上唔會對呢隻嘢有興趣⋯⋯ ...

係 我寧願佢俾隻人型banner我
鬼武者 發表於 26-4-2018 02:17 PM
HB2咁夠膽叫咁高價⋯⋯Marvel個邊肯定冇俾劇本bandai睇,睇完戲基本上唔會對呢隻嘢有興趣⋯⋯ ...

我覺得好似bandai 無人去留意劇情,次次都係咁,好似係marvel 話佢知有乜角色,佢就求篤幾隻嚟出,bucky 應該上次內戰好出,留返今集出其他{:1_224:}

最初以為Hulkbuster mark2係着上Hulk身上
睇完先知係Banner駕駛:(
隻bucky乜水

HB2應該唔會太好賣,皆因戲中無乜表現。我反而想要隻大隻奸角,可變武器/防衛。

應該好多人都仲未睇 ching唔好劇透喎  發表於 26-4-2018 11:46 PM
stonekeung01 發表於 26-4-2018 03:01 PM
我覺得好似bandai 無人去留意劇情,次次都係咁,好似係marvel 話佢知有乜角色,佢就求篤幾隻嚟出,bucky  ...

女巫同幻視都係一樣 由AV2等到內戰再到埋而家AV3 係都唔肯出
bandai D死人野真係.......唉....
cheang666 發表於 26-4-2018 11:48 PM
女巫同幻視都係一樣 由AV2等到內戰再到埋而家AV3 係都唔肯出
bandai D死人野真係.......唉.... ...

係喎 反而走去出antman and wasp

唔出都無所謂啦
轉載:x

stonekeung01 發表於 26-4-2018 03:01 PM
我覺得好似bandai 無人去留意劇情,次次都係咁,好似係marvel 話佢知有乜角色,佢就求篤幾隻嚟出,bucky  ...

笨大開始製作應該起碼係半年前ge事, 邊有可能知道劇情講乜? 邊個人物係重點邊個係次要唔上
左部戲大家都唔會知...除非佢好似ht 咁所有人都做晒就包保一定中...