Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys Avengers - Inifity War 1/6 iron man Mark L

今次真係超科幻,是件金屬衫,沒有機械可言,上去見實物,做得好忠於電影,簡陋非常,特效配件好假,但個人是欣賞的,不管好壞起碼有新意,定價卻十分嚇人,只能寄望頭雕有驚喜了。
wiii 發表於 9-3-2018 05:25 PM
對翼設定唔同,邊個先啱?雜誌的靚好多

應該兩個都啱...hottoys係用第一手設定,不過電影後期CG可能會作更改...
雜誌版好看多了,
HT會不會再改對翼設計?

身上D燈都跟雜誌及宣傳片有出入, 背上的燈是"中"字形.........二千多元買錯嘢{:1_206:},希望出貨時會改好!

lolf 發表於 9-3-2018 11:10 PM
身上D燈都跟雜誌及宣傳片有出入, 背上的燈是"中"字形.........二千多元買錯嘢,希望出貨時會改好!
...

玩具商都是照個官方給的圖片做的
所有的廠商都是做這個樣子
但是MARVEL在電影後製時又去更動角色的造型
所以才會造成這種差異,並不是說HT做錯

像之前內戰的戰爭機器MARK3也是改很多
後來HT也是有改正了
所以我想等電影上映後HT也會跟著修正
lolf 發表於 9-3-2018 11:10 PM
身上D燈都跟雜誌及宣傳片有出入, 背上的燈是"中"字形.........二千多元買錯嘢,希望出貨時會改好!
...

尼隻可能係mk48, 一出場俾秒殺, ht 出隻所以係mk 50
今次mk50玩到任意變型,隨時唔同武裝型態都會各自出獨立商品:^
c.ryo 發表於 10-3-2018 12:04 PM
今次mk50玩到任意變型,隨時唔同武裝型態都會各自出獨立商品

變左SPAWN..........................
c.ryo 發表於 10-3-2018 12:04 PM
今次mk50玩到任意變型,隨時唔同武裝型態都會各自出獨立商品

應該唔會,孩記,萬代shf果d就唔出奇

你估unicorn gundam果d一模百用咩
今集有無WM,宣傳片好似無影
aa25019459 發表於 10-3-2018 01:41 AM
玩具商都是照個官方給的圖片做的
所有的廠商都是做這個樣子
但是MARVEL在電影後製時又去更動角色的造 ...

HT有時好難講,好似隻MK46,睇版隻紅接新電影的,到收貨時色變鮮了,本來啱都可以變錯
wiii 發表於 12-3-2018 04:12 PM
今集有無WM,宣傳片好似無影

想請問今次隻 Inifity War 1/6 iron man Mark L , HT 開幾幾錢? 訂金要比幾多?
唔該哂 !
jedi 發表於 14-3-2018 10:57 AM
想請問今次隻 Inifity War 1/6 iron man Mark L , HT 開幾幾錢? 訂金要比幾多?
唔該哂 ! ...

直接打上SB問吧~

唔定架,你系VIP客戶咪計你平d,普通客計你貴d~{:1_203:}
流線洛克人型Iron Man, 冇動力買...