Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys Avengers - Inifity War 1/6 iron man Mark L

好認真咁睇左條片,裡面有個SHOT影住佢同MK3及IP一齊,個樣同比例正到令我對呢隻MK50徹底解毒,就連ENDGAME個隻新款(有的話)都一次過解埋!對脫HT者來講非常有效
因為呢條友高炒所以上闊下窄,有點似八爪魚博士。利申,無買,唔想受氣1.大貨品質好似賭大細,2.訂又排,攞又排,唔講以為有米派,唔想俾呢間野玩死

最後身上D燈都係不跟原設,成二千多元,可限訂嗎............
wiswis 發表於 29-3-2019 03:06 PM
好認真咁睇左條片,裡面有個SHOT影住佢同MK3及IP一齊,個樣同比例正到令我對呢隻MK50徹底解毒,就連ENDGAME ...

痴X線!!  三隻拍埋 d 比例 差甘鬼遠!
係頸再發育~
MK III Die Cast 係 HT IM黑歷史,
wiswis 發表於 29-3-2019 03:06 PM
好認真咁睇左條片,裡面有個SHOT影住佢同MK3及IP一齊,個樣同比例正到令我對呢隻MK50徹底解毒,就連ENDGAME ...

你拎左實物未?
SIDESHOW果條友出名影得差
唔信睇下D留言
不過有SENSE就睇條片都知
角度, POSE都趕客
我就覺得正到不得了,好彩有訂,個頭雕又靚,首日唔知係幾號呢?
HKCAPTAIN 發表於 30-3-2019 05:20 PM
https://www.youtube.com/watch?v=qU74F1HpNMo

看完發現個地台很細,二千不要這麼小氣啦。
hk大人 發表於 29-3-2019 05:46 PM
痴X線!!  三隻拍埋 d 比例 差甘鬼遠!
係頸再發育~
MK III Die Cast 係 HT IM黑歷史,

但個人覺得mark 3個身形比例先似著甲後既羅拔唐尼
gslm 發表於 30-3-2019 07:38 PM
但個人覺得mark 3個身形比例先似著甲後既羅拔唐尼

認同,可惜人著甲比例唔受歡迎,難得diecast Mark 3再整正常比例,又唔受歡迎,我估之後都繼續美型多,今次胸甲厚返算係咁
mushroom 發表於 30-3-2019 11:20 PM
認同,可惜人著甲比例唔受歡迎,難得diecast Mark 3再整正常比例,又唔受歡迎,我估之後都繼續美型多,今 ...

最大死証都係條腰,同埋腳板唔識郁
gslm 發表於 2-4-2019 09:29 PM

條腰絕對係黑歷史,換腰都夠膽死。腳板大字唔貼地又係衰,不過可以自改改善
gslm 發表於 2-4-2019 09:29 PM

只可以當雕像
我覺得hottoys會翻兜呢隻,shf都已出好幾個造型,end game仍有新造型,咁真係炒家末日
俾我估九中,炒家含恨了