Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

頭像被屏蔽
今日去完  終於買到貓型  
3F賣!*)  B1賣#(*    一樣貨源 (一樣頭盔前部有小缺
一樣無卡 點解會差咁遠= =
我自己就3F買左兩盒  開左一盒感覺OK  係貓爪果部分 同鑽頭少少鬆
不過一舊補土(痴腳用果D膠 )  用左就萬事OK
雖然係同樓上講的一樣雙重膠紙

不過我個人認為  如其話係二手   不如話係老番

如果好似我咁 唔要卡  的確要得過  !*) 的話
原帖由 大口袋 於 18-8-2008 02:15 AM 發表

不過我個人認為  如其話係二手   不如話係老番

何以見得係老翻?
部分鬆+冇卡+QC真係有少少衰
至少貓型的頭盔  睇左幾盒  盒盒都係咁樣樣  勁衰
盒入面的印刷又超有老番FEEL 當然  係唔係我都一樣玩得咁開心
反正#^)就兩隻   比起平時澳門D貴貨  算係咩:34:

P.S.澳門有兩間 戰車子一隻做緊#$0左右   相對論    真係同執到金的心情一樣:43:
原帖由 大口袋 於 18-8-2008 03:09 AM 發表
盒入面的印刷又超有老番FEEL 當然  係唔係我都一樣玩得咁開心

P.S.澳門有兩間  ...

如果真係老翻,100都唔值。:80:
原帖由 nakeman 於 18-8-2008 08:17 AM 發表

同意!

其實二手都無問題,最緊要賣既時候講清楚係二手!

如果二手當全新賣,咁就係欺騙及貨不對辦!

如果D價錢比其他地方既價平太多,咁就要三思,呢個世界無咁大隻蛤蜊隨街跳!

都係"太"便宜莫貪!  要買既話就要承受風險, 不過最多比佢呃一次!

玩具係買番黎玩,最緊要都係玩得開心!

原帖由 大口袋 於 18-8-2008 03:09 AM 發表

大大住係澳門?
第8彈荃灣賣得都合理地平,有時間可以一去!
頭像被屏蔽
原帖由 大口袋 於 2008-8-18 03:09 AM 發表

我都屎過 買個陣無卡!!!但我唔覺得係老番....只係比人囉左 張卡囉!!!!!有老番..我都想買返隻啊!!!!!!!
原帖由 nakeman 於 2008-8-18 08:17 AM 發表

$20 都ok ga!! hahaha
原帖由 jim 於 2008-8-18 11:33 AM 發表
老番 :50:

完全無想過, 不過我一向反持正版, 無卡的話我唔會買

所以我應該無中過招 :43:

我屎過啊!!but我都唔玩ga! so 對我無問題:73:
原帖由 toyspot 於 18-8-2008 01:20 AM 發表

其實我盡可能都唔係呢個商場買嘢,覺得唔少鋪都有問題,如二手當新,一係D價離晒普,有時見到平嘢都唔敢買!

呢次去買,係因為有好難搵既猫同狗,買之前都問店員,除左無GAME CARD外,係咪全新(因為 ...

你係咪話x話地庫落樓梯入右手面個間呀
如果 係就真係唔知 事關平時見到佢d神姬都貴到爆.......
不過x旺買舊野其實唔一定有問題 不過有幾間特別出名的 就算見到有or超平都唔買就唔會中招
買新出 基本上都冇問題 只要一出個幾日買就ok:34:
頭像被屏蔽
雞旺B1樓梯口對正果間,有新野又有2手野,不過佢唔會講明,自已小心d買喇。
總之價錢一平,就要打醒精神,問明一下無妨,留意一下似唔似開過
(例如睇睇"吸索"裡面有無塵)最緊要都係店鋪有信譽…
原帖由 nakeman 於 18-8-2008 07:52 PM 發表
雞旺B1樓梯口對正果間,有新野又有2手野,不過佢唔會講明,自已小心d買喇。
總之價錢一平,就要打醒精神,問明一下無妨,留意一下似唔似開過
(例如睇睇"吸索"裡面有無塵)最緊要都係店鋪有信譽…

咁呢間信譽得唔得?

如果佢話全新信唔信得過?

thx!