Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 ckpole 於 27-7-2008 09:55 PM 發表
MMS 2ND陽子行貨返左啦 旺角到到都有 不過價錢不一
現x點入 2魚2草找2蚊:34:
感覺等下可能更平 不過今日買唔到想買的 就買佢玩住先http://lh4.ggpht.com/ccsopek/SIitpQQi6BI/AAAAAAAAAW8/Et84KW84ySY/s288/tu_15. ...

我都買左呀,謝通知^~^
情形跟你一樣,本來想去搵vf-1s,但無晒,就玩住女人先^~^
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 28-7-2008 01:37 AM 發表

點解會咁平架 :80: , 我 3.5 魚買架 :55:

要入多隻溝淡:70:

溝淡的行為是錯誤的,慎入。
原帖由 Sapphire 於 2008-7-27 08:17 AM 發表

唉! 一言難盡, 平時唔須要, 就算買D貴玩具,都照樣光明正大咁攞返屋企.  不過近排買神姬買到我自己都覺得有D過分 (uptill now ,一星期買咗12隻神姬+4盒Ex),唯有靜靜雞咁攞返屋企:56: :56:
...

太多啦!同太快....啦!!!我都係同左成2個月先齊9成齊...慢慢買啦!!!!
原帖由 jim 於 2008-7-28 01:37 AM 發表

咁貴你都買...你中毒好deep!!!!!!!!!
原帖由 ckpole 於 2008-7-27 09:55 PM 發表
MMS 2ND陽子行貨返左啦 旺角到到都有 不過價錢不一
現x點入 2魚2草找2蚊:34:
感覺等下可能更平 不過今日買唔到想買的 就買佢玩住先http://lh4.ggpht.com/ccsopek/SIi ... KW84ySY/s288/tu_15. ...

你重唔快d post 上黎!!!!!!!!!!
原帖由 jim 於 28-7-2008 01:37 AM 發表

溝淡:47:
咁又俾到個理由自己入多隻:p
原帖由 martinyeah 於 28-7-2008 02:36 AM 發表

你重唔快d post 上黎!!!!!!!!!!

唔 感覺唔錯 特別心口個到用軟膠:shy:

雖然那把長槍夠大夠型 不過武器就只有一把.........有點那個.........
而且張開口的那塊面個口條舌頭的色 好似油少左點 和盒背面的圖大大不同:(

不過整體都不錯 價格不算太貴 值得一入:78:
原帖由 martinyeah 於 28-7-2008 02:35 AM 發表

咁貴你都買...你中毒好deep!!!!!!!!!

當時好多人都不問價錢去買,還有很多天元粉絲認為值得(10幾算都有人要),
但其實某大大於日本旅行時拍了當地售貨店鋪,
根本貨品多如山丘,只是沒有返貨擺了。
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 28-7-2008 06:38 PM 發表

我係第一批日版水貨, 所以咁貴 :59:

往後返了幾次貨依然貴價,而且好快就清晒貨,
所以有好多人陪你的^~^。
原帖由 nakeman 於 28-7-2008 07:39 PM 發表

往後返了幾次貨依然貴價,而且好快就清晒貨,
所以有好多人陪你的^~^。

睇黎天元粉絲都好多下:34:
難怪今次返左行貨 有d地方價格差距咁大 最高見2魚8草:76:

原帖由 ckpole 於 28-7-2008 07:44 PM 發表

睇黎天元粉絲都好多下:34:
難怪今次返左行貨 有d地方價格差距咁大 最高見2魚8草:76:

昨日較早時佳戇商場Q大郎仲標價3SO,後來才把價錢撕掉。
Hi, 今日行過 IN's point,見到有素體買, 一度失控的我,經過各位大大的忠告,終於冷靜下來.無買到..........................:80:
返屋企影吓相.一樣開心.:43:

原帖由 Sapphire 於 29-7-2008 12:23 AM 發表
Hi, 今日行過 IN's point,見到有素體買, 一度失控的我,經過各位大大的忠告,終於冷靜下來.無買到..........................:80:
返屋企影吓相.一樣開心.:43:
http://images4.fotop.net/albums2/alex/toy/I ...

對喇,不玩的玩具,就不是屬於你的玩具。要玩過才算擁有過,不斷買下來,係時候玩一下喔。
影得不錯呢,讚。