Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 martinyeah 於 31-7-2008 12:35 AM 發表

係啊!!!!好毒啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!我都想買啊!!!!!!!黑天使同白魔鬼 係台灣 ,日本抄到4-5千 1 set:* :angry:

咁激:47:
唉 個時見現貨黑天使都係5魚左右:63:

點解今日無新Post :56:
係唔係去晒露營排隊入動漫展:45:
原帖由 Sapphire 於 31-7-2008 11:55 PM 發表

呵呵…今日無題材嘛…

我又貼相推一推喇。

原帖由 Sapphire 於 31-7-2008 11:55 PM 發表

呢個可能性都有:76:
不過其實有咩咁吸引呢 除左諗住入咩咩限定版之後攞去炒呢個因素之外:58:
原帖由 ckpole 於 1-8-2008 12:26 AM 發表

不過其實有咩咁吸呢個可能性都有引呢 除左諗住入咩咩限定版之後攞去炒呢個因素之外:58:

仲有一個可能性,就係個server好似壞壞地,攪咗勁耐先post到相.:53: :53:
Anyway, 去相.......

原帖由 Sapphire 於 2008-8-1 01:31 AM 發表

仲有一個可能性,就係個server好似壞壞地,攪咗勁耐先post到相.:53: :53:

http://images4.fotop.net/albums2/alex/toy/IM ...

係啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 有邊個聽日去ga???? 我聽日4-5點去....i hope 買到平野
原帖由 martinyeah 於 1-8-2008 01:41 AM 發表

係啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 有邊個聽日去ga???? 我聽日4-5點去....i hope 買到平野

要返工:55: :55: :55:
原帖由 Sapphire 於 1-8-2008 01:31 AM 發表

http://images4.fotop.net/albums2/alex/toy/IM ...

係囉 成日都server unavailable:31:
不過話時話 原來實物個樣都好兇下喎...............:69:
[quote]原帖由 ckpole 於 2008-8-1 12:26 AM 發表

不過其實有咩咁吸引呢 除左諗住入咩咩限定版之後

唔知有無限定版武裝神姬 呢???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
去左啦!!!! d ex 都ok平 $100 一隻......其他就一般啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!
有無限定版:handshake:
原帖由 Sapphire 於 2008-8-1 08:48 PM 發表
有無限定版:handshake:

無....
原帖由 martinyeah 於 1-8-2008 08:09 PM 發表
去左啦!!!! d ex 都ok平 $100 一隻......其他就一般啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!

咁有冇ex炮台:handshake:
有啊!!!都係 $100 ja
嘩..成日都無人post野ga!!!!!!!!!!!!!!!!!
是但post返張先!!!:shy: