Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 ckpole 於 2008-7-25 11:04 PM 發表
離題問一下 呢到有冇人鍾意玩恐怖game:34:

小囉...真係會驚ga!!
原帖由 Sapphire 於 26-7-2008 12:11 AM 發表

:77:

藍色靚D,  不過點能解唔一set買.

紅/ 藍 都靚 :46:

前幾日一次過買咗紅電+三隻Ex
今晚先至靜靜鷄係架車度偷運返屋企

草草咁影咗D相,無時間汁相,照Post

.

原帖由 Sapphire 於 2008-7-26 01:30 AM 發表

.
http://images4.fotop.net/ ...

GTA 背景??
原帖由 Sapphire 於 26-7-2008 01:30 AM 發表
...

效果幾好喎,不過整體偏紅喔…係咪燈光都係紅色呢?
原帖由 Sapphire 於 26-7-2008 12:11 AM 發表

:77:

藍色靚D,  不過點解唔一set買.

人形like藍色, 整體覺得紅色正:52:  無錢買一set:56:
多口問一句,
有無神姬粉絲要 走私 玩具呢?
我唔須要走私,有d興趣知道走私的心態同原因 ^~^;
原帖由 nakeman 於 25-7-2008 11:24 PM 發表

我心血少,唔玩得好驚果d,
只玩過 BH1~3,silent hill 1 & origin 及 dead rising…

原帖由 martinyeah 於 26-7-2008 01:00 AM 發表

小囉...真係會驚ga!!

我仲諗 會唔會有大大有玩siren new translation
(港譯 死魂曲):34:
不過bh細個玩就好鬼驚 大個左反而覺得只是普通打怪物game:76:
唯一恐怖的是bh1重製版的隱藏模式 "隱形敵人" d敵人全部隱晒形 仲唔識自動lock敵人
而敵人就只有攻擊時 才現形 一攻擊完又會隱返形:50:
當入到新場時 聽到敵人的移動聲 但又見唔到敵人 個下真係有d驚:time:
原帖由 ckpole 於 26-7-2008 01:52 PM 發表

我仲諗 會唔會有大大有玩siren new translation
(港譯 死魂曲):34:
不過bh細個玩就好鬼驚 大個左反而覺得只是普通打怪物game:76:
唯一恐怖的是bh1重製版的隱藏模式 "隱形敵人" d敵人全部隱晒形 仲唔識自動l ...

屍人 我在姐夫家中玩過,很難玩的說…而且又無還手之力,不爽。
仲有一只 "零" 我幾鐘意,都買過幾集,不過又係唔敢玩…(好慘呀,大主機,我玩正版game架,買左番黎又唔敢玩)
原帖由 Sapphire 於 26-7-2008 01:30 AM 發表

.
http://images4.fotop.net/ ...

影得唔錯:71:
原帖由 blam 於 26-7-2008 09:18 AM 發表

人形like藍色, 整體覺得紅色正:52:  無錢買一set:56:

如果要揀必入既神姬,
我意見係:紅、藍甲都係必選之一。
大大要認真考慮一下,趁平好入^~^;

藍甲:「我都幾可愛丫…」
原帖由 nakeman 於 26-7-2008 01:59 PM 發表

屍人 我在姐夫家中玩過,很難玩的說…而且又無還手之力,不爽。
仲有一只 "零" 我幾鐘意,都買過幾集,不過又係唔敢玩…(好慘呀,大主機,我玩正版game架,買左番黎又唔敢玩)

係呀 特別第一集 公認會一路玩一路"媽媽聲":34:
本身已經恐怕 仲要帶行的ai高到不行 被敵人發現會走左唔知邊.........
個女主角仲要睇唔到野 高d的地方又唔識自己過 行得太快又唔得..........
唔止咁 仲要d角色唔係個個有武器 被敵人發現走都走唔到.........
仲要後期d屍人變左唔同形態 其中的羽翼屍人識fly仲要一定有手槍或狙擊槍:50:
其中最令人媽媽聲的就是check point.......事關一game over左由check point出返黎
之前入手的資料圖片以至引發其他event路線的東西會冇晒 又冇得走返去做返..........
意味 要重新玩個關先得:53:
當然令人媽媽聲的不只咁少..........不過最重要的是個故事好吸引
特別是人對近乎絕望下的選擇以及其心態的轉變 真係十分吸引:73:

不過零我都唔多敢玩 我對於鬼魂等恐怖東西不太行:(
原帖由 Sapphire 於 24-7-2008 11:54 AM 發表

Thank you, Martin,
I've eventually got one 紅電 in 淘大 yesterday.:34: :34:
Thank you very much.:77:

i wonder how many toyshops are in 淘大 lei?  Are the shops inside or outside of the mall?
原帖由 roundbun 於 26-7-2008 02:35 PM 發表

i wonder how many toyshops are in 淘大 lei?  Are the shops inside or outside of the mall?

about 3 shops inside the mall. easy to find at the top floor (3/F, or 2/F? not sure, the top one)

星期6,無節目,又熱又焗。
執左幾張相,貼上黎先。