Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 billyko 於 8-5-2008 03:22 PM 發表
hi,  各位大大好...
近日想入紅色神姬車車...
想問下三魚合理嗎..?
有無邊到會再平d??:73:

......:55: 睇左youtube d片... 好毒...

3字頭ok,3中要格一下。
我一出即買2中。

¥4725的,自已算一算便知值不值得。^^

原帖由 nakeman 於 8-5-2008 09:55 AM 發表

occasionally, you got a bad luck. i dont believe in the theory of "jp goods is the best" actually. things go wrong if they have to be, no matter where they came from.

btw, i still cannot figure o ...

Thanks for your care, after a day of 'plastic surgry', they are fixed now~ :43: Thanks again ar~
原帖由 redshoulder 於 8-5-2008 07:46 PM 發表

Thanks for your care, after a day of 'plastic surgry', they are fixed now~ :43: Thanks again ar~

恭喜^~^

得閒影d相上黎分享一下^~^
原帖由 billyko 於 8-5-2008 03:22 PM 發表
想問下三魚合理嗎..?

......:55: 睇左youtube d片... 好毒...

3魚係合理價, 入啦:58:
紅車初初唔多鍾意, 後來愈玩愈覺得佢正, 依家已經成為我既No1神姬:71:
原帖由 fallout8 於 8-5-2008 11:04 PM 發表

3魚係合理價, 入啦:58:
紅車初初唔多鍾意, 後來愈玩愈覺得佢正, 依家已經成為我既No1神姬:71:

係囉…
順手放毒~~:75:

想問下三魚合理嗎..?

中左毒 就要解毒 快d去解毒啦:75:
講返 三魚都ok 我之前入都係三魚左右 而且紅車好多野玩 表情又搞野 真係值得一入:75:
:43: 已經入左... $@()... :71:
一陣出相~~:73: ...

聽日又要繼續溫書... 唔玩得住...
終於搞掂晒...
出左d相... 可惜只係擺左好少姿勢... 事關自己小研究...:55:

貼兩張~~:)

其餘的請移玉步到攝影版~:35:
紅車真係超正嫁, 到現時為止我最鍾意的就係紅車同埋海妖!!
唔係大大d相, 我都唔知原來可以"繞腳"!!
不過大大都要小心, 呢套紅車, 白色個d油好易甩, 玩時要小心....
係喎, 主區有人貼左第一彈輕裝d相出黎, 等我轉貼過黎呢邊先

原帖由 billyko 於 9-5-2008 04:50 AM 發表
終於搞掂晒...
出左d相... 可惜只係擺左好少姿勢... 事關自己小研究...:55:

貼兩張~~:)

http://farm4.static.flickr.com/3153/247697 ...

呢隻e-hobby限定既黑白色好正~ >_<
原帖由 billyko 於 9-5-2008 03:22 AM 發表
:43: 已經入左... $@()... :71:
一陣出相~~:73: ...

聽日又要繼續溫書... 唔玩得住...

通常玩神姬唔會淨玩一只既…既然洗濕左個頭…:77: :77:

原帖由 kyostanley 於 9-5-2008 10:07 AM 發表
紅車真係超正嫁, 到現時為止我最鍾意的就係紅車同埋海妖!!
唔係大大d相, 我都唔知原來可以"繞腳"!!
不過大大都要小心, 呢套紅車, 白色個d油好易甩, 玩時要小心....
係喎, 主區有人貼左第一彈輕裝d相出黎, 等我轉貼 ...

:@ ... d字好易甩架... thx大大~~

唔錯~... 不過好似第一彈吸引d喎~
原帖由 jackstraw鼻屎佬 於 9-5-2008 10:41 AM 發表

呢隻e-hobby限定既黑白色好正~ >_

我都覺... 一陣用PS自製先~
原帖由 nakeman 於 9-5-2008 12:32 PM 發表

通常玩神姬唔會淨玩一只既…既然洗濕左個頭…:77: :77:

http://lh3.google.com.hk/dun ...

:78: ... 毒性一般~~
唔中唔中~~