Toysdaily 玩具日報

武裝神姬 BUSOU SHINKI 討論區

原帖由 jim 於 14-5-2008 09:58 PM 發表
今日一入, 終於集齊sky girl 5人眾 :35:

如果 765 出埋 Sonic Diver 就好 :63:

不知為何 見到實物覺得反而不太吸引
又買不到之前個三隻........最後 只好放棄:42:
原帖由 ckpole 於 15-5-2008 12:10 AM 發表

不知為何 見到實物覺得反而不太吸引
又買不到之前個三隻........最後 只好放棄:42:

我都放棄左lu,因為呢種玩法好無底深譚,又難買,如果多貨易買還會考慮…
如今一式5份,仲會隨時買唔齊,個心唔安樂。

不過都恭喜買齊既版友,買到心頭好真好。
原帖由 jim 於 14-5-2008 09:58 PM 發表
今日一入, 終於集齊sky girl 5人眾 :35:

如果 765 出埋 Sonic Diver 就好 :63:

我都想買, 不過又貴又難搵~ >_<
原帖由 nakeman 於 15/5/2008 12:30 AM 發表

我都放棄左lu,因為呢種玩法好無底深譚,又難買,如果多貨易買還會考慮…
如今一式5份,仲會隨時買唔齊,個心唔安樂。

不過都恭喜買齊既版友,買到心頭好真好。

唔系喎, 比一隻素体的$$平好多喎:74:
我之前都有諗過買&#22175;當素体用, 好可惜唔得:79:
原帖由 KATO 於 15-5-2008 11:23 PM 發表

唔系喎, 比一隻素体的$$平好多喎:74:

我見過最平13x,但只見過一日,之後就…
而素體見過大約16x
不過買呢d要儲齊先至安樂,但買齊不是易事,konami肯返多d貨就好囉。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 16-5-2008 01:39 AM 發表

其實日本通街都係貨, 只是香港無代理先覺得少

唔係瓜:@
你咁講又令我諗返起佢:die:

怨念呀:63:
小櫻都集齊了...

話時話...「Sky Girls in mms」...的確很難找...音羽...可憐...和瑛花...是在「旋轉木馬」那處找到...各兩舊找兩蚊...

昨天在188買的艾莉斯和亞爾沙...各貴了40元...

是否不是全部都有行貨...正規的武裝神姬是很易買到的...反而其他mms figure...就像這5只Sky Girls就不是很多地方有了...上次天元突破的優子...小櫻連實物都無見過...

貼翻張舊相先...

小櫻上

原帖由 小櫻 於 16-5-2008 05:01 PM 發表
小櫻都集齊了...

話時話...「Sky Girls in mms」...的確很難找 ...

放毒呀:63:
呀 唔得啦 睇黎今日又要落mk碰下運氣:43:
原帖由 ckpole 於 17-5-2008 04:07 AM 發表

放毒呀:63:
呀 唔得啦 睇黎今日又要落mk碰下運氣:43:

其實點解唔直頭搵舖頭訂...:(
原帖由 一小英口 於 17-5-2008 09:24 AM 發表

其實點解唔直頭搵舖頭訂...:(

這個......其實我對訂野的信心不大 :49:
而且 這套系列 好像知名道不太高的說(其實我自己都唔知佢係咩黎..........)
我諗都不是太多店舖識得 仲要係搵返之前的 加上我平時好少訂野 都唔知去邊間舖訂好:die:
還是大大有信譽良好的店舖介紹:43:

呀 仲有 我今日見16樓仲有最新出個兩隻 一set兩隻#^x 平均1隻才1魚8蟹左右
相比之下  差太多了吧:(
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽