Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2017年炒/跌最大的玩具

我買左返黎既玩具唔會賣出去!玩具對我黎講價值好大!就算升到3倍價我都唔會放!如果賣出去咁買黎重咩!樓主兄,只係討論無對象攻擊!
如果只係入一兩隻賺嗰小小仲要有風險嘅我會留番啖氣!:78:
老實人 發表於 29-12-2017 05:30 PM
我買左返黎既玩具唔會賣出去!玩具對我黎講價值好大!就算升到3倍價我都唔會放!如果賣出去咁買黎重咩!樓 ...

小弟同師兄一樣。。。
只會買,只會玩。。。不會賣
玩具。。。是用來玩的
AYXXX 發表於 27-12-2017 11:20 PM
比我係版主就踢,

我睇到呢個 po,都覺得好反感 =.=
變左炒玩具post 以為樓主有咩太早入 有咩太遲入講下感受,反而講有咩你賺左錢...
現在我知道大家對我賺左少少錢非常敏感.  只能說: sorry.  
sonicking 發表於 31-12-2017 12:04 AM
現在我知道大家對我賺左少少錢非常敏感.  只能說: sorry.

不如你講下點解咁快放隻00Q啦, 唔好玩? 有冇開盒?{:1_208:}
大和基拉 發表於 31-12-2017 03:53 AM
不如你講下點解咁快放隻00Q啦, 唔好玩? 有冇開盒?

在美國 seller 有 pre-order, 尚未到.

兩週前在 HLJ 突然有得賣,  我也在這裡報消息,  然後轉賣給別人.

sonicking 發表於 31-12-2017 05:53 AM
在美國 seller 有 pre-order, 尚未到.

兩週前在 HLJ 突然有得賣,  我也在這裡報消息,  然後轉賣給別人.

請問可提供 seller 的網址嗎?

eknightmedia.com  發表於 31-12-2017 11:28 AM
老實人 發表於 29-12-2017 05:30 PM
我買左返黎既玩具唔會賣出去!玩具對我黎講價值好大!就算升到3倍價我都唔會放!如果賣出去咁買黎重咩!樓 ...

20倍你會唔會放?真心問,唔係挑戰
whtang 發表於 31-12-2017 10:59 AM
請問可提供 seller 的網址嗎?

宜家通街!@xx
大和基拉 發表於 31-12-2017 03:53 AM
不如你講下點解咁快放隻00Q啦, 唔好玩? 有冇開盒?

極多00Q在盒內閉關自己練成獨孤九劍
楊過都算.仲有D走火入魔變左人棍:47:
kamitodemo 發表於 2-1-2018 09:33 PM
極多00Q在盒內閉關自己練成獨孤九劍
楊過都算.仲有D走火入魔變左人棍

咁嚴重 自動分解 定量子化咗?
codianno 發表於 2-1-2018 03:49 PM
20倍你會唔會放?真心問,唔係挑戰

If you asking me, I will say - NO!  For sure. {:1_220:}
No matter 100X.  Tell him to buy in the market and don't bother me.  :35:

我覺得正確的問題應該是:
一個玩具, 你有兩盒, 一盒玩, 一盒"收藏" (含義不清).  現在這個玩具升到x倍價, 你會不會賣"收藏"的一盒???  如果你不放, 為什麼呢???

我承認, 我會賣.  如果這使我變為不鍾意玩具, 我也沒辦法.