Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Inflames Toys 猛張飛 人加戰馬版套裝已派貨

想問下這系列會唔會手軟腳軟? 之前玩過303隻關公, 靚係幾靚,可惜拎唔起支關刀....
howardyung23 發表於 23-12-2017 01:59 PM
想問下這系列會唔會手軟腳軟? 之前玩過303隻關公, 靚係幾靚,可惜拎唔起支關刀.... ...

整體造工都幾紮實, 暫時未發現呢個情況。 呢隻可以話係近期嘅精品
good wor, 謝謝! 可以一試
其實主要係因為303用既兵器都係金屬..所以都會偏重, 所以先會比較容易出現不舉,但IT就剛好相反..甚少會出金屬既兵器..所以咪會好D....
elliottlai 發表於 28-12-2017 01:04 PM
其實主要係因為303用既兵器都係金屬..所以都會偏重, 所以先會比較容易出現不舉,但IT就剛好相反..甚少會出金 ...

樓主又要破費Inflames × Newsoul 齊天大聖之王座標準版

Inflames × Newsoul 齊天大聖之王座豪華版
孫行者 發表於 28-12-2017 08:31 PM
樓主又要破費Inflames × Newsoul 齊天大聖之王座標準版

呢次pk 喇...呢個可唔可以唔要隻孫悟空架..唉...

關二哥又出新版

邊間出呀⋯⋯

inflames toys {:3_147:}

請問消息來源來自邊度呢??我搵左好耐都搵唔到有話新關公既公佈既?..唔該師兄
elliottlai 發表於 1-1-2018 11:03 PM
請問消息來源來自邊度呢??我搵左好耐都搵唔到有話新關公既公佈既?..唔該師兄 ...

有冇怒吼樣?會唔會加隻馬送多個頭雕
隻眼造得怪怪咁,造唔出不怒而威,反而覺得眼神有啲陰險咁
rention929 發表於 2-1-2018 01:42 PM
隻眼造得怪怪咁,造唔出不怒而威,反而覺得眼神有啲陰險咁

如有睇19XX年套三國,就會記得呢個重啤周瑜樣了{:1_374:}
https://goo.gl/images/bpGnzs

可以參考一下,不過見趙雲最後都改左頭雕設計唔跟央視設定,關羽可能都會改

依個系列令hottoys獨佔嘅市場有啲新衝擊,幾好