Toysdaily 玩具日報

查看: 30142|回復: 43

[分享討論] Inflames Toys 猛張飛 人加戰馬版套裝已派貨

Inflames Toys 猛張飛 人加戰馬版套裝

Inflames Toys 既產品的確係有返咁上下水準, 今次呢個張飛既造型同頭雕, 以至盔甲都做得十分細緻, 而且仲有一套平常服及加肥配件, 令到如轉成平常服時身形唔會變得偏瘦, 的確係抵讚, 戰馬雙頭雕又係一絕, 可惜我時間所限, 未能將各種造型逐一呈現, 而且係手機求期亂影, 傷眼勿怪

套野家陣炒到5K野,痴線,期待血戰版派貨
HT都唔知做咩唔領真三國無雙個版權返黎做,等我大出血呀嗎!
phoenix_fai 發表於 19-12-2017 11:48 AM
套野家陣炒到5K野,痴線,期待血戰版派貨

呢套人馬版都炒到上5千?有咁高咩???真係有少少誇張
就係等師兄出圖,呢隻堅正,希望之後買豪華版每隻送多個頭雕好似趙雲咁就好,其待之後四位大將來臨
之前唔知有張飛訂,依家只訂左趙雲
到時5虎只入到4虎.........
請問知唔知邊度可入到張飛
elliottlai 發表於 19-12-2017 12:54 PM
呢套人馬版都炒到上5千?有咁高咩???真係有少少誇張

淘淘現貨要3800-4300左右...差不多
aired48 發表於 19-12-2017 01:06 PM
之前唔知有張飛訂,依家只訂左趙雲
到時5虎只入到4虎.........
請問知唔知邊度可入到張飛 ...

淘淘....香港之前得血戰仲有得
我訂左血戰版,無得跟馬仔~有無師兄想讓隻馬出黎比我@v@
phoenix_fai 發表於 19-12-2017 05:32 PM

有難度.....訂得都係為隻馬....有馬氣勢差N倍
AA超力仔 發表於 19-12-2017 06:34 PM
有難度.....訂得都係為隻馬....有馬氣勢差N倍

又唔係咁講既,隻馬個Size唔小,有些師兄可能唔想咁阻位置而放棄馬仔
講真,玩戰爭武將、有隻戰馬確係唔同,你一影相,有馬同無馬個氣勢即時高下立見,玩呢種武將,玩氣勢都係一種享受
phoenix_fai 發表於 19-12-2017 05:32 PM

師兄,7仔之前好似有西遊記隻白馬單買(好似)唔介意都係一種選擇,另一唐僧set裝都唔太貴,你可以諗諗
個頭雕不植髪植鬚,浪費了一身精美的戰甲!
phoenix_fai 發表於 19-12-2017 06:47 PM
又唔係咁講既,隻馬個Size唔小,有些師兄可能唔想咁阻位置而放棄馬仔

唔想阻位果D..都唔會去訂隻馬掛?? 不過你可以上淘記..或者有散賣既..玩家讓比你既可能性唔係無..低D囉..