Toysdaily 玩具日報

[新品消息] GOOD SMILE COMPANY MODEROID 『六神合体ゴッドマーズ』

toys991 發表於 24-8-2018 12:17 AM
百獸王合體,吾好又好似食玩甘要換件........怕怕

隻六神都攪到咁..百獸可能換得勁過食玩..:(
見個影雙腳兩邊有疑似啤鈴物體...:$

你睇六神心口整個有基恩的東西,真的笑死..{:1_232:}
基恩浮雕真係好搞鬼:p

如果呢間廠或Bandai出新版嗰隻百獸王就好:64:
hompage 發表於 24-8-2018 01:42 AM
隻六神都攪到咁..百獸可能換得勁過食玩..
見個影雙腳兩邊有疑似啤鈴物體...

要象徵性六神合體呀麻, 無咗呢個得五神合體, 哈哈....
究竟點解最近咁興呢五隻老虎?? {:1_375:}
k_dash 發表於 24-8-2018 06:51 AM
要象徵性六神合體呀麻, 無咗呢個得五神合體, 哈哈....

嗰件神位件張相望落去以為是食玩件呢。。。
心口如非有透明件,整出黎真的很多餘。。。{:1_217:}

睇見7000日元有個咁精美的神主牌(又似瞻仰遺容),真心覺合金魂唔貴.....
利申:我都係窮鬼,唔捨得買合金魂六神合體,百獸,金毛,大帝都無錢買......

robotkelvin 發表於 24-8-2018 02:24 PM
睇見個咁精美的神主牌(又似瞻仰遺容),真心覺合金魂唔貴.....

佢仲要個心口唔係有關節開出來而係拆出來,真的整黎多鬼餘..{:1_218:}
初初望落去以為件件是食玩件添..插口位咁粗大..:cool:
網上睇番..出百獸王單野原來是誤會..{:1_232:}
自己窮 L, 未入過合金魂, 反而對呢隻好有興趣, 但要批文才入得.
依隻素組真係完成度好高。啪啪啪再滲個線,幾個鐘頭貨仔就見得人。
個黑影好似只喺bendie食玩smp
呢啲超機人出模型向來都係我呢啲玩唔起合金版窮L嘅怨念,呢隻真係算有晒交待喇,再咁多要求無得玩㗎喇
From FL FB

呢間廠的模型易砌嗎?實唔實?使唔使膠水?
基恩個頭不是應該伸上去個口度嗎?