Toysdaily 玩具日報

[新品消息] GOOD SMILE COMPANY MODEROID 『六神合体ゴッドマーズ』

clivemak 發表於 28-8-2018 03:19 PM
基恩個頭不是應該伸上去個口度嗎?

模型可以自己改
剛砌完隻天神  外形OK 不過以四佰幾蚊同以拆件合體嘰設計嚟計 竟然未合體機體嘰手腳都冇關接 只能作前後擺動 真的有d失望  只能用童年回憶搭救

已經砌完,我無砌六神,只砌合體,好快搞掂,
望住剩低的膠件份量其實夠砌多一隻,好無奈,得隻基因可以砌出來,但又有咩用,咁細隻,

個外形真係唔錯,希望千值快點出合金版
robotkelvin 發表於 24-8-2018 02:24 PM
睇見7000日元有個咁精美的神主牌(又似瞻仰遺容),真心覺合金魂唔貴.....
利申:我都係窮鬼,唔捨得買合 ...

堅似神主牌~~~{:1_206:}~~~依間公司無改錯名~真係好笑{:1_374:}

2XX啦~~當比面六神
凡高 發表於 29-8-2018 10:39 PM
堅似神主牌~~~~~~依間公司無改錯名~真係好笑

2XX啦~~當比面六神 ...

依家D食玩真係越出越貴 {:1_374:}

#曲
diamond001 發表於 30-8-2018 09:59 AM
依家D食玩真係越出越貴

#曲

GOOD SMILE 六神唔係食玩,,,,,,百獸王個盒先係食玩。(雖然GOOD SMILE 勁似食玩級數:cool:)
newnov 發表於 29-8-2018 06:24 AM
已經砌完,我無砌六神,只砌合體,好快搞掂,
望住剩低的膠件份量其實夠砌多一隻,好無奈,得隻基因可以砌 ...

如果要咁樣換件法,不如再賣貴D,一盒兩set,合體前,後。。{:1_220:}
hompage 發表於 31-8-2018 05:25 PM
如果要咁樣換件法,不如再賣貴D,一盒兩set,合體前,後。。

咪係,其實呢個價都已經夠了,比人一盒滿足兩個願望呀
個造型真係好,希望出合金

宇宙を駆ける王者!
MODEROID 六神合体ゴッドマーズ 再販決定!
2021年7月発売予定!

https://twitter.com/gsc_mechasmile/status/1371657544956002310

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
stonekeung01 發表於 16-3-2021 12:27 PM
宇宙を駆ける王者!
MODEROID 六神合体ゴッドマーズ 再販決定!
2021年7月発売予定!

六個哈比人。。。Q版!{:1_232:}