Toysdaily 玩具日報

[最新報價] Action Toys Q版 合金 天地雙龍

carousal 發表於 31-1-2018 01:37 PM
Delay 2年都得? 可以話真係未開發

講真有落訂d ching真係快d退訂,如果佢搞左兩年都仲開發中已經蝕死佢,工廠亦冇可能同你玩一款野玩咁耐,就算排廠期生產兩年點都攝到個期出黎,點睇佢都係似收唔夠訂胎死腹中多...拖左咁耐遲早爆煲走佬都唔奇...
nobita16 發表於 31-1-2018 06:44 PM
講真有落訂d ching真係快d退訂,如果佢搞左兩年都仲開發中已經蝕死佢,工廠亦冇可能同你玩一款野玩咁耐,就 ...

同意, 大膠不停出, 合金就拖2年無交代, 一定有問題;
最怕好似D健身中心美容中心一樣爆煲走人, 大家攞番D訂金先算,
特別係呢間野係facebook唔回答人問題就知係什麼一回事...

利申: 我無幫襯過BU
早乙女Getter 發表於 28-1-2018 04:08 PM
有訂,時間一改再改!

現在出唔出到係問題!

幪面騎士Eason老闆隔離right hand side果間(烱樣)、依架係對面鋪又開埋格仔位做生意,兆萬「易」樓supermen隔離「Bee U」專門店,就是同一個老闆囉!

幪面騎士Eason老闆隔離right hand side果間(烱樣)、依架係對面鋪又開埋格仔位做生意,兆萬「易」樓supermen隔離「Bee U」專門店,就是同一個老闆囉!
godbless1234 發表於 31-3-2018 04:00 AM
幪面騎士Eason老闆隔離right hand side果間(烱樣)、依架係對面鋪又開埋格仔位做生意,兆萬「易」樓superm ...

CHING都做過受害者{:1_206:}