Toysdaily 玩具日報

[最新報價] Action Toys Q版 合金 天地雙龍

無摺喎, 60CM高嘅仲開訂添.....
睇落總係覺得唔妥, 個人認為頭大身細設計唔係幾靚, 一般Q版合金公仔的頭和身的比例唔會相差咁多, 現在有D似搖頭公仔那種頭大身細; 個人較喜歡之前有款Q版素體那樣, 個身肥番D比較cute, 亦顯露到身上氣管氣孔的細節....總之頭身比例唔多順眼...
carousal 發表於 27-1-2018 11:55 PM
睇落總係覺得唔妥, 個人認為頭大身細設計唔係幾靚, 一般Q版合金公仔的頭和身的比例唔會相差咁多, 現在有D似 ...

睇來CHING係BU FANS

我入了這套覺得不錯,$1200 6隻身計返都$400 一對,當然更平就最好啦!

係眼唔明點解眼係黑底最後變了Q版!上色都好好,

唔明有人話扭蛋上色,用意係邊???:44:

聽講會遲D會出正常版希望係真!
早乙女Getter 發表於 28-1-2018 10:50 AM
睇來CHING係BU FANS

我入了這套覺得不錯,$1200 6隻身計返都$400 一對,當然更平就最好啦!

BU早前公佈出天地双龍我先有留意佢地, 並非什麼FANS.

遲D會出正常版? 希望係真!!

天地双龍有關產品實在太少.....
carousal 發表於 28-1-2018 02:42 PM
BU早前公佈出天地双龍我先有留意佢地, 並非什麼FANS.

遲D會出正常版? 希望係真!!

有訂,時間一改再改!

現在出唔出到係問題!

真龍,未來警察,宇宙騎士.....等,未見光,收了人訂,資金就不停出大膠,提你有興趣就等現貨....
早乙女Getter 發表於 28-1-2018 04:08 PM
有訂,時間一改再改!

現在出唔出到係問題!

無錯我就係想等現貨睇下先; 睇番之前公佈的灰模, 手爭和腳膝關節有D礙眼, 站立時候比較僵硬唔自然, 如果好似SHF咁用ball joint就好了, 可能係合金關係做唔到?
BU開訂咗咁多野都未出? 里間野要觀察下先敢買....
carousal 發表於 28-1-2018 06:35 PM
無錯我就係想等現貨睇下先; 睇番之前公佈的灰模, 手爭和腳膝關節有D礙眼, 站立時候比較僵硬唔自然, 如果 ...

温馨提示,

佢之前卡辛 等.. 有話合金成份高,最後.....  

還有3D圖卡辛以不好,大貨比例還差 ,作別谷同負責人交談多次講就無敵,做就留力!

中間談話過程可不重要,但大貨結果令人失望!

BU嘅老闆咪就係ins point 2樓西方199嘅老闆囉,人地攞我地客戶d訂金去生產佢其他賺到錢嘅商品,賺唔到錢嘅商品咪暫時hold住唔生產住囉!

姜太公釣魚嘛,與人無尤:38:
godbless1234 發表於 29-1-2018 07:01 PM
BU嘅老闆咪就係ins point 2樓西方199嘅老闆囉,人地攞我地客戶d訂金去生產佢其他賺到錢嘅商品,賺唔到錢嘅 ...

西方199? 即近邊?
godbless1234 發表於 29-1-2018 07:01 PM
BU嘅老闆咪就係ins point 2樓西方199嘅老闆囉,人地攞我地客戶d訂金去生產佢其他賺到錢嘅商品,賺唔到錢嘅 ...

師兄咁清楚一定是行內人? 點解造超合金冇錢賺?
早乙女Getter 發表於 28-1-2018 04:08 PM
有訂,時間一改再改!

現在出唔出到係問題!

請問BU天地双龍最近一次公佈係幾時出貨?
carousal 發表於 31-1-2018 12:57 AM
請問BU天地双龍最近一次公佈係幾時出貨?

但開訂時話2017 年第一季發貨,再改了兩 三次日期後,話最後一次話2018尾!

早乙女Getter 發表於 31-1-2018 01:57 AM
但開訂時話2017 年第一季發貨,再改了兩 三次日期後,話最後一次話2018尾!

Delay兩年, 我可以話比你地知, 佢除左隻手辦之外, 根本未曾開發, 連圖都未畫, BU呢間野大家可避即避
Guts 發表於 31-1-2018 09:10 AM
Delay兩年, 我可以話比你地知, 佢除左隻手辦之外, 根本未曾開發, 連圖都未畫, BU呢間野大家可避即避
...

認同:55:

開頭狂開訂, 但好多都未見到出街  最後攪大龍鳯 .......X轉手 .......   

出貨係用拖字 不是慢!  但未公佈大膠就出好快 。。。。。
早乙女Getter 發表於 31-1-2018 01:57 AM

Delay 2年都得? 可以話真係未開發{:1_206:}