Toysdaily 玩具日報

[最新報價] Action Toys Q版 合金 天地雙龍

行版已有售{:1_377:}
呢SET睇過D 相, 個人覺得呢SET比較CUTE路線, 合體車形都用左人眼, 睇落同人型又好似唔多MATCH咁, 暫時呢隻未有太大意欲買, 要睇多D報告有咩特別野先可以決定.
影武者 發表於 13-8-2017 07:48 AM
Q版好得意, 但少出品的東西, 最希望是出正常比例的, 如Shf的就好了......

Yes...SHF size would be great!
馬仔 發表於 25-1-2018 09:16 AM
呢SET睇過D 相, 個人覺得呢SET比較CUTE路線, 合體車形都用左人眼, 睇落同人型又好似唔多MATCH咁, 暫時呢隻 ...

合體車形都用人眼,原設已是這樣
希望快有師兄出報告, 等來等去BU TOYS 個隻仲未出, 唉

抵,
正,又好有創意,
值得支持....

馬仔 發表於 25-1-2018 09:16 AM
呢SET睇過D 相, 個人覺得呢SET比較CUTE路線, 合體車形都用左人眼, 睇落同人型又好似唔多MATCH咁, 暫時呢隻 ...

設定係咁,只係跟原著!
carousal 發表於 25-1-2018 08:54 PM
希望快有師兄出報告, 等來等去BU TOYS 個隻仲未出, 唉

X2 不停改期!一拖再拖!
天龍噴射機+地龍跑車{:1_221:}{:1_221:}{:1_221:}
天龍火箭+地龍飛彈:love::love::love:
浪費咗個 licence, 唔通正常 size licence 要貴一百倍天價?
如果出正常 size, 銷量肯定高一百倍, 就算每套賣到 1K 我都肯定會入手
以之特攝片中模樣及玩具, 網上圖.

carousal 發表於 25-1-2018 08:54 PM

BU摺左啦.........

睇完佢D手腳好香雞下....Q版人形要搞好外觀設計始終唔多掂...除左個頭之外, 成個身體+關節似十足D扭蛋玩具level+噴油而已.........即係好有誠意嘅扭蛋............購買意慾急速下降....

Guts 發表於 26-1-2018 09:49 AM
睇完佢D手腳好香雞下....Q版人形要搞好外觀設計始終唔多掂...除左個頭之外, 成個身體+關節似十足D扭蛋玩具l ...

扭蛋玩具level+噴油{:1_377:}一语道破要点赞。

Q版毛興趣......讲真1.2K都几暴利下,SHF真骨的完成度+可玩性都唔使成万yen嘛。
可比较1/6全可动车埋衫的天地双龍,Popy果套mini超合金的价和完成度.