Toysdaily 玩具日報

[最新報價] Action Toys 大鐵人17號 (官圖 updated @63)

唔太要求 只要金屬關節唔好全膠宴比番小小手感我就得喇
但不見有幾架飛機/車仔...官網都無.....包埋就正
講起飛機/車仔, 呢個形態腳掌紅色蓋有機會頂住開唔晒 , 定係未變好

價錢ok,

呢隻正常, 雖不跟tv,
但無,膠大個隻甘肉酸..

等現貨
官網 updated 中文介紹 !!!!!!! 留意返,有講到 3款 迷你戰機 都會跟埋 ! yeah {:1_226:}

以各種特攝人物為題材的新系列「特攝合金」第一彈,可動合金大鐵人17登場!

既為「大鐵人」,份量當然不能少。「可動合金大鐵人17」採用大量金屬部件,主體,肩膀,小腿,腳掌均為合金鑄造,配以金屬塗裝,質感十足,不負「大鐵人」之名。

由機械人變形為要塞及飛行形態是「大鐵人17」一片最令觀眾留下印象的一幕,本產品亦完全呈現。手臂前腕附有可完全收納於腹部的「變形用」及較修長的「造型用」兩款可供選擇!

三款迷你戰機「三郎飛行車」,「鑽地坦克」及「無人偵察機」一應俱全,並可收納腳內及置於主翼上!

腹部開啟,必殺技、原子能死光!

各部關節可動,重現各種戰鬥場面!

©石森プロ・東映

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Vince 發表於 11-8-2017 05:48 PM
官網 updated 中文介紹 !!!!!!! 留意返,有講到 3款 迷你戰機 都會跟埋 ! yeah

想請問之前玩具tv度介紹Alphamax Q版時, 有位嘉賓話負責雕緊, 係唔係就係呢隻?
官網 updated 中文介紹 !!!!!!! 留意返,有講到 3款 迷你戰機 都會跟埋 ! yeah

有埋飛機仔同車仔就夠classic.......合金聽落好多咁。正
補圖。。。。。。。。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
幾吸引, 有合金又可變....

bandai又肯讓廠出先?{:1_375:}

玩具TV會唔會有得睇預爆
正!合金部分看图同旧時Poppy出的基本一样(旧超合金连小腿都糸合金问你死味><)
World Scope 大隻好多,但呢隻接近原著d,冇咁膠,可變型仲有機仔跟。
睇埋實物先知點揀
nela 發表於 11-8-2017 09:31 PM
補圖。。。。。。。。

Thx for sharing!

小弟有 world scope 既17,18號,都已預訂這隻,期待。

未知機械人型態的背面是怎樣的?會否雙腿有大洞還是有機關?
PS: 看漏眼,原來後腿有蓋!