Toysdaily 玩具日報

[最新報價] Action Toys 大鐵人17號 (官圖 updated @63)

今日去孤仔訂咗,希望最遲十月派貨啦:)
雖然得張相冇乜資料,大約點變甚至可動性乜都冇,但呢 d 細廠驚佢貨量唔穩定,所以我都訂咗穩陣 d, 費事佢唔夠貨派,完全冇現貨賣; 本來我已經想買 Q 版那隻 (我唔喜歡買 Q 版玩具,但冇選擇下勉強接受 Q 版那隻), 好彩未買,而家買呢隻,價錢又差不多,慳返一筆
官網 updated

ダイキャストアクションフィギュア
大鉄人17

原型製作:ACTION TOYS
仕様:ノンスケール・ダイキャスト製塗装済完成品
材質:ダイキャスト、ABS、PVC
サイズ:全高約200mm
製品内容:大鉄人17、シグコンジェット、シグコンタンク、サブマシン
対象年齢:15歳以上
価格:12,800円(税別)
発売予定時期:2017年8月

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
発売予定時期:2017年8月??
kr2004jp 發表於 9-8-2017 09:13 PM
発売予定時期:2017年8月??

予定 ja 予定 ja .... 明 ga la ... :78:
Vince 發表於 9-8-2017 09:25 PM
予定 ja 予定 ja .... 明 ga la ...

問過係10月出....

又變返2017年8月
睇大圖唔錯, 搵日去訂免得佢唔知出幾多貨買唔到
似乎沒有發光眼, 不過已晨早訂咗
只可以話好過冇, 線條好似太簡單, 小腿後面應該全冇遮醜, 變形細節少少都冇提, 估計唔會太完美
toylover 發表於 10-8-2017 07:23 AM
只可以話好過冇, 線條好似太簡單, 小腿後面應該全冇遮醜, 變形細節少少都冇提, 估計唔會太完美 ...

小腿後面似有藍色外甲摭住喎。睇吓飛行形態,後面垂直有塊藍色甲,應該係小腿背後移來的。
toylover 發表於 10-8-2017 07:23 AM
只可以話好過冇, 線條好似太簡單, 小腿後面應該全冇遮醜, 變形細節少少都冇提, 估計唔會太完美 ...

寫了要換手型先可變
toylover 發表於 6-8-2017 07:07 PM
雖然得張相冇乜資料,大約點變甚至可動性乜都冇,但呢 d 細廠驚佢貨量唔穩定,所以我都訂咗穩陣 d, 費事佢 ...

c hing, 好彩無買之前幾隻
nela 發表於 10-8-2017 08:22 AM
寫了要換手型先可變

應該只是美觀問題,因為前臂要幼少少才夠位塞入肚內,如果唔介意完美比例,應該可以長插幼少少前臂的拳頭,達至完全變型,好似合金魂金毛獅王,合體時都可以換一個較大的頭
4mm 發表於 10-8-2017 08:07 AM
小腿後面似有藍色外甲摭住喎。睇吓飛行形態,後面垂直有塊藍色甲,應該係小腿背後移來的。 ...

又好似係,不過幾百蚊,都唔會太挑骨頭,只要中規中舉我已經滿足
唔會換件變形掛 咁簡單 等左幾廿年 (已訂)