Toysdaily 玩具日報

[最新報價] Action Toys 大鐵人17號 (官圖 updated @63)

wwwkcc 發表於 2-8-2017 08:51 AM
http://artstorm.co.jp/index.html

隻野唔係Action toy出咩

http://www.actiontoys.com.hk/asgdt.html 同一機構  發表於 2-8-2017 11:12 AM
大家留意返 ... 發售日期 updated 左。(即係唔係今個月出 .... :42:)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Vince 發表於 2-8-2017 03:57 PM
大家留意返 ... 發售日期 updated 左。(即係唔係今個月出 .... )

第三季......最遲都係9月啫,按往績都唔係好信,出年9月就正常D......
唔怕佢遲少少出, 最怕佢好似"歐义乜來"咁無咗影, 不過見佢用正大鐵人17, 應有版權啩
bigbigfriend 發表於 2-8-2017 04:33 PM
第三季......最遲都係9月啫,按往績都唔係好信,出年9月就正常D......

呢間廠出set得個就出既日期都已經量廠就出貨,除非多過一年半載嗰啲就先脫期脫到離晒譜
mj23 發表於 2-8-2017 07:19 PM
呢間廠出set得個就出既日期都已經量廠就出貨,除非多過一年半載嗰啲就先脫期脫到離晒譜 ...

如你所願,不過這隻很奇怪,之前無任何試辨和官圖,只係早幾日展覽出展就可以三個月內出貨。
bigbigfriend 發表於 2-8-2017 07:48 PM
如你所願,不過這隻很奇怪,之前無任何試辨和官圖,只係早幾日展覽出展就可以三個月內出貨。 ...

有人話幾年前出過,不過都唔知係唔係講緊同一隻,網上搵唔到相關資料

之前BU唔係話出既咩?點解依家變左AT出……出得實在太突然……
玩具Joe 發表於 2-8-2017 09:30 PM
之前BU唔係話出既咩?點解依家變左AT出……出得實在太突然……

之前見玩具tv講Alphamax Q版17號時, 有一位話負責做起辦17號, 我諗可能係佢負責搞actiontoys呢隻.
Firewalker27 發表於 2-8-2017 11:07 PM
之前見玩具tv講Alphamax Q版17號時, 有一位話負責做起辦17號, 我諗可能係佢負責搞actiontoys呢隻. ...

原來係太歲負責呢隻.
mj23 發表於 3-8-2017 02:12 AM
原來係太歲負責呢隻.

呢隻應該唔關太歲事掛?
太歲近期好似得街霸同大膠攪緊, 呢d變形o野應該唔係佢o個瓣~
車仔 發表於 3-8-2017 03:00 AM
呢隻應該唔關太歲事掛?
太歲近期好似得街霸同大膠攪緊, 呢d變形o野應該唔係佢o個瓣~
...

玩具TV佢講搞緊隻17, 咁可能係有另一隻.

呢期忽然咁多17
是否不能完全變形? 它有跟"變形用前臂"
moverock 發表於 3-8-2017 05:26 AM
是否不能完全變形? 它有跟"變形用前臂"

睇相佢有多一對拳頭,目測銀色位係細少少,應該係 for 變型時可以夠位塞入肚內,應該係美觀問題,唔關完全變型事,理論可以長插細少少的拳頭,只是比例上冇咁完美
mj23 發表於 1-8-2017 04:55 AM
7算都叫貴, 你去日本買都係咁上下

既然如此, 6.8算都好過沒有, 去馬訂左 :35: