Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ACG 2017 動漫節 Hot Toys 三款限定 發布

hk小文 發表於 15-7-2017 03:04 PM
總之 hottoys 就係原罪。

原罪係你講姐,  
願著上釣, 鐘意就買,
無須上綱上綫.

要排隊買就係玩客做布景板, 唔使排隊入場羅就係少 vip 訂, 講到好似因為星期五少人訂, 今日才改唔使入會場攞咁, 一句到尾, hottoys 都係 pk 抵 X 死!
hk小文 發表於 15-7-2017 03:28 PM
要排隊買就係玩客做布景板, 唔使排隊入場羅就係少 vip 訂, 、

要排隊買就係玩客做布景板 - 今日才改 - 又係你自己講姐.

都係個句願著上釣, 鐘意就買.

唔喜歡佢d銷售手法,我爭HB及mark6未攞,攞完可永久同呢間公司講byb byb
chankb 發表於 15-7-2017 02:03 PM
最煩就係要迫人限時限刻去動漫展取貨,
大熱天時排一兩個鐘入大場後, 到裏面又再排,
取到貨後一抽二褦,  ...

不用會場取, 今年 Q3/4 上 SB 攞
今年分分鐘連預訂3寶都唔駛入場搞...
gn01911426 發表於 15-7-2017 06:21 PM
今年分分鐘連預訂3寶都唔駛入場搞...

係都唔錯
唔想中暑{:1_195:}
clover 發表於 15-7-2017 05:42 PM
不用會場取, 今年 Q3/4 上 SB 攞

多謝ching指正,
對唔想排幾次隊的玩家來說是件好事.
預定3宝终於回復平淡同正常了………………
比起當年出隻大量死貨嘅heart breaker都有咁多阿毛抽又要安排幾日排大隊
當年今日终於真的回復正常平淡了{:1_374:}
D阿毛真的消失哂{:1_374:}
一點購買慾都無
HT現在的情況會不會比較不樂觀啊?{:1_237:}
chankb 發表於 15-7-2017 08:56 PM
多謝ching指正,
對唔想排幾次隊的玩家來說是件好事.

七月尾天氣又悶又熱,老實講入去會場排餐死己經成身汗,攞住幾盒野睇野都好唔方便。
可能大家都冇睇開Marvel電視劇,我發覺大家都對HT出電視劇角色反應冷淡,
但作為睇開Marvel電視劇既fans對HT肯出之前既DD Punisher,
同埋今次既Ghost Rider真係好欣賞,難得HT肯去理D比較冷門既電視劇,
問心Daredevil、Punisher、Ghost Rider絕對係二三線角色,甚至比銀河守護隊仲多人識,
只不過係出電視劇而唔係出電影就畀人話冷門…
既然之前DD兩隻都有訂既,今次Ghost Rider當然要買埋。
希望陣間非VIP去排隊真係輕鬆D。
chshting 發表於 16-7-2017 12:08 PM
可能大家都冇睇開Marvel電視劇,我發覺大家都對HT出電視劇角色反應冷淡,
但作為睇開Marvel電視劇既fans對H ...

Secret base是否1:00開門? 而家多唔多人排隊?
誌上限定 發表於 16-7-2017 12:45 PM
Secret base是否1:00開門? 而家多唔多人排隊?

師兄可以數下個post既吹淡人數,再x3,應該系開頭1小時既排隊人數~XD