Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ACG 2017 動漫節 Hot Toys 三款限定 發布

zzzk1990 發表於 14-7-2017 11:11 PM
戰損版裝甲batman終於都出

開頭都好期望出戰損版或者Deluxe版有戰損頭,但事隔太耐,已經冇晒意欲買。至於支矛,有心買都逃保左好耐啦。
Wow, I cant believe can all pass in this year........
個人意見,不喜勿動氣,平心而論:

1.  Ghost Rider係電視劇Agent of Shields嘅其中一個角色,皮褸figure好難保養,幾年前出過電影版,仲要連電單車,呢隻電視版係咪會好賣座,我有保留

2. Ironman系列曾經係Hottoys以及全世界追棒嘅產品,需然依然係受人愛載,但感覺大勢已去,某程度上人人可以用正價玩到,但感覺Ironman已到一個平穩狀態,好多大大都去到可有可無心態

3. Ben Affleck所飾演的蝙幅俠,第一次出來第一個感覺:點解會咁?佢嘅風度翩翩呢?瀟灑呢?同之前認識嘅蝙蝠俠唔同,但睇完套戲又覺得漫晝或電影係度轉營,似乎我都要改變自己去適應,這就是大時代。呢隻戰損版其實做得幾好,但呢個樣已經出咗幾次,新鮮感可以維持幾耐呢

都係個句,能力許可,鐘意就買{:1_377:}
:36:  近五年既三寶, 最屎既真係今年   X2   :38:   
上去SB排 一次比錢 , 又再要去~熱死人~的動漫展, 佢指定時間日期再排一次?
咁樣分明想幫大家減下肥,同燒磨燒磨下時間
同埋請問咩價錢?
無價錢寫?  
我只係見D人代訂每款加150-200.......{:1_376:}
jedi 發表於 15-7-2017 11:32 AM
上去SB排 一次比錢 , 又再要去~熱死人~的動漫展, 佢指定時間日期再排一次?
咁樣分明想幫大家減下肥,同燒 ...

最煩就係要迫人限時限刻去動漫展取貨,
大熱天時排一兩個鐘入大場後, 到裏面又再排,
取到貨後一抽二褦, 在超人多展場内跟本無法動彈, 只能離開.  

隻動漫Batman, Battle-damaged 頭彫, 矛, 心口三件件, 跟本應該跟先前版本一齊出,
現在以動漫Special出, 真係"絕對是近年罕見".

heewing 發表於 14-7-2017 06:44 PM
已經好幾年冇訂動漫三寶了,今次亦不例外

me too x 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
chankb 發表於 15-7-2017 02:03 PM
最煩就係要迫人限時限刻去動漫展取貨,
大熱天時排一兩個鐘入大場後, 到裏面又再排,
取到貨後一抽二褦,  ...

身同感受~~~~~~~
其實有幾多人知道, 三隻 figure 係唔使入會場攞既呢?
hk小文 發表於 15-7-2017 02:37 PM
其實有幾多人知道, 三隻 figure 係唔使入會場攞既呢?

上年已經有部份限定係唔使入會場攞,
今年無人知全部唔使入會場攞,
可能係無乜VIP訂.
無野攞可以攪場內訂野,相信一樣要場外排完場內又排.除非唔係.

chankb 發表於 15-7-2017 03:00 PM
上年已經有部份限定係唔使入會場攞,
今年無人知全部唔使入會場攞,
可能係無乜VIP訂.

總之 hottoys 就係原罪。
jedi 發表於 15-7-2017 11:34 AM
同埋請問咩價錢?
無價錢寫?

面書有列出

又-年不入夏季3寶。有待冬季J。
hk小文 發表於 15-7-2017 03:04 PM
總之 hottoys 就係原罪。

原罪係你講姐,  
願著上釣, 鐘意就買,
無須上綱上綫.