Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 千值練 機甲創世記 MOSPEADA 1/12 裝甲電單車 + 飛機

千值啲野衰在太細隻

日本派左紅色電單車,少有地準時出貨

等緊 R2 既朋友:公平咩
機甲創世記我比較鍾意電單車裝甲服,飛機只為造形而買,所以買埋姐姐仔已算完夢,之後會減少買千值,而POSE+、Bandai、Threezero、CCS希望會出多啲唔同嘅產品啦
講返呢次姐姐仔架電單車基本同之前冇乜大分别,但灰黑位多咗水紋好似隻RG Hi-ν咁,唔知有冇換咗膠料?人仔手臂位就取消咗布料,但整體我反而覺得好扭咗,個頭掹插都順咗,樣似唔似我冇乜所謂而且依家都幾可愛吖,變形未試等滲完線先慢慢玩

wwwkcc 發表於 25-4-2022 02:13 PM
機甲創世記我比較鍾意電單車裝甲服,飛機只為造形而買,所以買埋姐姐仔已算完夢,之後會減少買千值,而POSE+、B ...

千值練 機甲 應該仲有 山貓號 會出呢。
Vince 發表於 25-4-2022 03:14 PM
千值練 機甲 應該仲有 山貓號 會出呢。

夠皮喇~好彩姐姐仔出得比預期好依家都滿足架喇
個女主角自己呤住自己個頭個張,有d 驚嚇,cup番個面罩會靚D.
馬仔 發表於 25-4-2022 08:06 PM
個女主角自己呤住自己個頭個張,有d 驚嚇,cup番個面罩會靚D.

專登咁影可以睇晒兩個樣吖嘛
前輪兩塊嘢有點求祈, 就算一件膠, 都可以設計得好少少吧

好想整呢個經典POSE
banksy 發表於 6-2-2020 01:43 AM
個膠圈有金屬釘扣死, 自己係拆唔到嘅, 就算千值練免費出個補件, 自己都無法更換, 除非入番廠...用佢地自 ...

剛剛發生了, 問千值練, 佢話無得 fix... 發誓以後唔會再買佢出嘅野!
ywwong 發表於 10-5-2022 02:59 PM
剛剛發生了, 問千值練, 佢話無得 fix... 發誓以後唔會再買佢出嘅野!

電單車呢個爆位係已知通痛,遲早爆無得fix
ywwong 發表於 10-5-2022 02:59 PM

邊度出事?睇唔到原文!
redfish 發表於 10-5-2022 05:16 PM
電單車呢個爆位係已知通痛,遲早爆無得fix

唔知依隻紅色電單車有冇解決個問題....
重諗住yen紙平買隻來玩下,依家要再考慮下....