Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys Iron Man II 1/6 Diecast Iron Man Mark V Colletible Figure

mansit 發表於 7-2-2017 06:32 PM
有怪莫怪,咁多師話自己對IM 冇晒興趣但又有興趣特登入來講自己冇興趣

入黎睇一睇之後評一評發表下個人意見又唔洗錢同無傷大雅既
我就都會入呢隻既,不過等手頭鬆d先入
我對今次呢隻mk5冇合金mk6同wm mk2咁大衝動
wm mk2我直頭狗衝首日單,我記得我首日就去訂收舖前一個鐘到我都要排到後樓梯
到派拎貨我又狗衝
今次呢隻5既配件同外表太似上一隻膠版,如果佢跟多套賽車服再收貴少少我都肯衝
我係佢首日開訂收舖前有去睇實物我都冇見到人龍
lawliettoo 發表於 8-2-2017 12:17 AM
我就都會入呢隻既,不過等手頭鬆d先入
我對今次呢隻mk5冇合金mk6同wm mk2咁大衝動
wm mk2我直頭狗衝首日 ...

唔三點前去都唔洗旨意首日拎;
收工先去就不如第日至去, 一樣唔知幾時有得拎.
我限制自己一個月只能訂1只HT, 所以呢只要排到半年後. 到時還有得訂便訂.
mansit 發表於 7-2-2017 06:32 PM
有怪莫怪,咁多師話自己對IM 冇晒興趣但又有興趣特登入來講自己冇興趣

論壇唔係用黎表達架咩?
論壇唔係用黎表達架咩?
論壇唔係用黎表達架咩?

已經對於Ironman 很悶...又番出...2.0, 放棄是好自然:x
近年已經好少上去hottoys
不過我mk 1-7 係爭mk 4 同5, 所以叫做有衝動上去訂左
上去望過隻版唔錯, 比第一版好好多
有ver 1.0, 呢隻好自然地免疫左...pass~
即係話。。。邊佬都有可能會出2.0了!😍😍😍🖒
估唔到會出5先,以為3、6,之後改少少模出2、4,才7、5、1。HT出7仔咁熟,竟拖住唔出7合金?
IMO this version has a lot of improvement from the previous one apart from the alloy factor. Enough factors for me to order this even if I have the previous version.
仲爭MK4就可畢業
I expect MK 46/7 more
7年後再出,技術、上色、機械各方再都大大進步,值得再入,舊果只用來BD及做場景!
ilove12inch 發表於 11-2-2017 12:46 PM
7年後再出,技術、上色、機械各方再都大大進步,值得再入,舊果只用來BD及做場景!

早買早享受,遲買正過舊……
1.0 二手都炒到好貴, 仲要驚佢甩色, 壞燈, 爛件....
對未買MK V 既好吸引