Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys Iron Man II 1/6 Diecast Iron Man Mark V Colletible Figure

淨係閃令令的銀色機甲,已經要訂過,舊果隻做戰損!

今天又拎42又訂5,點解唔分開下?要人多排至開心?
有冇Ching知道幾錢呀? 謝謝
2170 ,,,, 有少少人龍
Knightmare 發表於 4-2-2017 04:09 PM
有頭有爐有喼,配件算多
仲有返唔洗換件既機關
今次HT俾返D HEART了

Hottoys should keep the passion so that clients will likely to "donate" $ to you!
仲多隻戰損手, 身形有改善算不錯了,不過都係無興趣落訂。
終於有野令到我想訂了.................
想當日買mk5,係剛出貨就變死貨,980入貨全新。
而家貴足一倍>>>pass
如果我有儲齊im, 呢隻一定入~ 始終一定好過舊版
好彩已對ironman 無哂性慾 :he: 睇下靚相算

條腰好似屈唔到前?, d im 太似pg gundam玩法 又係開甲,活動甲, 吸引力不大
1/4 mark 42 係好正 , 但呢隻令我更期待 ............
請問要落幾錢訂呢?幾時到貨:what:
wing909 發表於 5-2-2017 12:00 AM
請問要落幾錢訂呢?幾時到貨

$1000 deposit. Q1 2018.

1000訂,2018出貨都唔係問題
問題係18樓師兄講2170....
真係好好好貴呀:70:
但呢款甲又真係好特色,機關又多,仲要有全頭,又要合金
有無師兄可以再毒下我,我對佢既愛未夠深{:1_224:}
hades9 發表於 4-2-2017 10:59 PM
條腰好似屈唔到前?, d im 太似pg gundam玩法 又係開甲,活動甲, 吸引力不大

講開又係,無見爆地既POSE
不過都唔怪得晒HT
千記IM RE:EDIT 06黑金都有類似情況
腹部盔甲既設計會好大程度影響到腰部活動能力
不過HT今次就得MK5個彎腰其實已經好靚
係學師兄話齋屈唔到前係個遺憾
睇相, 佢單腳跪個下, 條腰扭得好看, 肶也提得高, 應該可以好漂亮咁錘地.

如果胸甲片唔止3塊可動, 就very骨!!! 當然每塊甲都可拉出便最好了~

某師兄講得對, 應該造一個活頁式頭罩 !

當年的MK5 6 我讓了給友人訂, 嫣之非福.