Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys Iron Man II 1/6 Diecast Iron Man Mark V Colletible Figure

Knightmare 發表於 5-2-2017 12:59 AM
講開又係,無見爆地既POSE
不過都唔怪得晒HT
千記IM RE:EDIT 06黑金都有類似情況

按比例, 佢D JOIN位太大又HEA

成隻PG 咁, 冇左真實感, 其實1/4又係,

玩HT都係貪似真

好心佢合金就用番金屬支, 細D, 電影中按比例D都冇支筆咁粗, HT做到成支竹, 冇左真實感

心口開個大洞就個JOINT唔靚,

係個價有良心, 上次MK45抄 UNICORN收$2230 , 咁又抄收平D?

除左油之外, 玩爆甲mg sazabi ver.ka仲靚, 起碼冇大洞同竹
感覺戰損沒有舊版好
展開部位也不夠多
雖然進步了
但感覺還是留一手
where is my MGSV !!?
IRONMAN again and again........
唔訂,等現貨上ya買!
ok喎, 呢隻中! :shiny:

我冇舊版MK V, 一直估緊會唔會有Ver2.0; 呢隻有d合金又唔洗換件就開甲--只係有dd擔心大貨爆甲機關既鬆緊QC問題, 不過呢隻都應該會係新年第一訂 :78:
已經有第一版,仲諗緊訂吾訂好。不過金屬感明顯係正好多呢!
十五十六、唔訂唔舒服!:no:今日訂了~~~~:!
好耐無留言,,M5 係一生第一隻HOT TOYS,,
E 隻真係靚好多,,,點解雙手唔做埋好似腳咁收甲呀???
有埋的話...........完整好多
以remark diecast黎講,mv可以話比舊版改進好多,完全可以當係一隻新figure 黎睇,我覺得比起diecast wm 1更震撼
其實官圖中新舊MarkV合照,是想公告天下它舊時做細了?還是想大家知道新的用料較多,所以要賣貴D呢?
好耐無咁激烈既討論喇∼
睇黎好師兄同小弟一樣,最鍾情都係MK 1-7
一直唔後追,仲將剩低既膠版IM 放晒,就係等合金重出!
呢隻MK V 真係唔錯,特別係銀色上色部位好靚
如果戰損可以去得盡D 更加完美!
期待電鍍銀上色既MK II !!
我訂左mark vi , 依家出埋 mark v ~~~快D 出埋 1,2,4
新舊對比之下,發現真係進步左唔少
如果手都做到開甲就真係冇得輸
冇追膠mark5 絕對可以買依隻合金版