Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 隻 ES 超獸等o左咁多年,點知一玩就.............

就算係咁...都唔應該用透明呢隻硬膠做受力位啊...
POM你用黑/灰色就OK了, 人地B社都係直接落去ROBOT魂受力位, 咁耐都唔見有事....

luciferdark 發表於 31-12-2016 12:49 PM
POM你用黑/灰色就OK了, 人地B社都係直接落去ROBOT魂受力 ...

呢個真
果o的位真係無乜理由用透明膠做
cchong420 發表於 31-12-2016 12:46 PM
我都有聽過

不過我覺得呢o的無證實o既消息無謂講啦

聽果邊d人講點解會覺得係LU哥本人係個用戶名都係"LU", 同icon係用ES隻三一1號, 不過我自己就未見過, 所以唔係太清楚
再退一步講, 你要用透明呢隻膠都算, 諗翻起關節技都係用類似ge膠做改造關節
但做咩要上色油撞油...
luciferdark 發表於 31-12-2016 12:49 PM
POM你用黑/灰色就OK了, 人地B社都係直接落去ROBOT魂受力 ...

雖然見過出面好多都成日犯呢個錯誤, 彈都係用實色硬身膠系呢d細位, 用透明膠真係有d博
剛剛係樓下肥趣買左, 情況同C兄一樣, 左腳好緊, 扭既時候發出吱吱聲, 要好小心咁玩, 同埋心口有D sad....

本說明書又幾精美喎! 全彩色!

各位已購買<ES合金 超獸機神>的朋友,如對產品有任何問題,請1月4日後到特賣場作出更換。
Action Toys 特賣場
香港九龍觀塘大業街23號長慶工業大廈5樓
電話:2320 8669

剛才在FB看到的
左腳超緊,右腳又超鬆。:$
唔係qc問題,根本今天不斷,下次再扭都會斷。買隻玩具只係得一年半載,不能接受喎。應該重新再設計,好似真三一送多對翼就差不多!
馬仔 發表於 31-12-2016 05:30 PM
左腳超緊,右腳又超鬆。

Me too ar………………
1月4日可以試下換BAD貨,到時再報。
不用等4號,我剛剛去牛倉換隻獅子,我隻黃色面翻開時斷了
就咁睇好似個鏈接位都幾幼細下,呢個算唔算系其中一個原因
Q~QCL
多謝各師兄分享,,,,,應該係死症,,,,質素不再!!!! 放棄{:1_222:}