Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 速評!!! SHF--- HARLEY QUINN "SUICIDE SQUAD VER"

Harley Quinn is very cunning in the photo.
龍星丸 發表於 2-1-2017 06:04 PM
謝謝分享!
我都以呢隻為其中一隻年尾入手品。
確係唔錯的。

YES!! 絕對是16年度必買之選!!
chshting 發表於 2-1-2017 12:34 PM
我意思係有班人玩咩都彈,自己鍾意就得,唔使佢佢地意見
況且個個捧到上天既HT都唔一定最好,
好似重用 ...

依家都好滿意了, 三魚幾仲想要咩?? 不過B記再出好D當然對玩家們都好

其實都幾好 隨手一盒都冇咩問題
本身以為要揀好多盒
bluntdae 發表於 3-1-2017 12:20 AM
其實都幾好 隨手一盒都冇咩問題
本身以為要揀好多盒

Me 2, 挑兩三盒就搞掂, 冇歪咀問題
gumng 發表於 2-1-2017 01:09 AM
但仲有好多人話唔似......
我諗佢地真係要比多幾倍錢玩HT先滿足

哈哈已經唔錯啦,笨大對於美國野出得好有心機反而龍珠就出得差又奈先一隻……
taken 發表於 3-1-2017 02:26 PM
哈哈已經唔錯啦,笨大對於美國野出得好有心機反而龍珠就出得差又奈先一隻……

是因為競爭的問題
昨天終於開盒, 樣無問題不過件衫最左邊有"達"黑色.....(勉強可以用把槍遮住)
遲左買, 要硬食399行版炒價.:$
不過好彩揀左三四盒後都揀到盒無歪咀及眼神ok的.:)

其實同黑豹一樣, 未出果陣又點點點, 個個話孩記完勝, 又話無頭又話無爪, 到出左又個個讚靚, 又肌肉感又活動能力強, 平心而論黑豹既設計又無甲頂住, 我自己覺得活動能力響SHF黎講係標準, 無頭我又真係覺得有D遺憾, 一定有2.0...但無爪我真心覺得過份, 響我立場就好似美國隊長無盾一樣, 點攪呀! 人地唯一一樣"武器"妳收魂限都唔俾埋? 但似乎各師兄都零CARE, 一面唱好...所以呢, 個人覺得玩玩具只要有愛又負擔到便去馬罷!

終於有人講句公道話。  發表於 4-1-2017 10:08 AM
根本英俊 發表於 4-1-2017 10:01 AM
其實同黑豹一樣, 未出果陣又點點點, 個個話孩記完勝, 又話無頭又話無爪, 到出左又個個讚靚, 又肌肉感又活動 ...

點比都係shf win la
根本英俊 發表於 4-1-2017 10:01 AM
其實同黑豹一樣, 未出果陣又點點點, 個個話孩記完勝, 又話無頭又話無爪, 到出左又個個讚靚, 又肌肉感又活動 ...

就算黑豹無爪, 無人樣; 鷹眼, BW唔係 CW 版本, 而且三隻都係魂限都好!!
小弟都會訂, 貴D訂條氣點都順過玩孩記, 就算樣唔似都唔會衰得過孩記, 可動又好, 又唔洗四圍搵...........