Toysdaily 玩具日報

查看: 19090|回復: 57

[玩具報告] 速評!!! SHF--- HARLEY QUINN "SUICIDE SQUAD VER"

• 面相: 像真度有人話不及官圖, 個人完全唔覺有大問題, 三款面相都有8成似演員, 絕對收貨
  • 造型: 身材, 衣物都沒有投訴, HARLEY QUINN 的"八月十五"特別值得一讚! 只是身上的細節字樣, 符號全部消失, 一貫SHF作風......
  • 上色: 面相不用說了, 其他部份上色亦沒有大問題, 如黑絲加黑線就更加不得之了
  • 可動: 一貫SHF可動, 關節夠緊, 只是腳指位置沒有屈曲關節, 可能是因為玩具平衡問題而取消
  • 配件: 三對手腕, 一柄手鎗加一棒球棍, 配件及不上INJUSTICE VER, 但亦算足夠

HARLEY QUINN 演員頭像保持FACE PRINT高水準, 總算沒令小弟失望, 期待JOKER及死射*

B記近排出美人物都唔錯,,,,,
wakoo 發表於 30-12-2016 01:11 AM
B記近排出美人物都唔錯,,,,,

下隻JOKER就危危地.........
下半身真係……值得買返屋企玩
gumng 發表於 30-12-2016 01:34 AM
下隻JOKER就危危地.........

Face print 都救唔返, 想信shf唔會改善亦唔會出第二款joker。
Bandai肯出力, 頭雕會超正
呢款我都有訂, 不過昨天病了所以未拎, 我又覺得唔差(雖然同sample比爭了少少) , 不過都同意如果魚網絲襪都上埋色就更正了~~
個屎忽係咁比人惡攪...
denniskwong 發表於 30-12-2016 12:08 PM
個屎忽係咁比人惡攪...

咁SEXY點算惡搞, 不知出得幾出色!!
好似仲正過 HT 喎!

琴日去左買, 揀極都有問題...not bad, but not impressive
yy23455699 發表於 30-12-2016 03:43 PM
琴日去左買, 揀極都有問題...not bad, but not impressed

歪嘴o咁大劑, 買果陣睇定d 先得!
依家出面賣緊幾錢?:handshake:
bluntdae 發表於 30-12-2016 05:18 PM
依家出面賣緊幾錢?

尋日見最平三中...........
yy23455699 發表於 30-12-2016 03:43 PM
琴日去左買, 揀極都有問題...not bad, but not impressive

見到張相即笑!!!