Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2017年4月 SHF 【街頭霸王】阿隆 & 春麗 (官圖P5)

Chunli件衫前面塊兜都甩晒色?係阿隆唔錯,但卡通味重,storm果隻寫實少少,各有特色
玩完隻風暴龍,我決定轉投shf
阿隆就正。春麗就麻麻地,對腳太粗
stockholder 發表於 13-1-2017 01:26 AM
阿隆就正。春麗就麻麻地,對腳太粗

Chun Li 對腳直頭趕客

麗姐對腳一嬲係咁,反而係個樣趕客就真
gumng 發表於 14-1-2017 12:59 AM
麗姐對腳一嬲係咁,反而係個樣趕客就真

remember her setting in sf2 video game version seems ok to quite sexy actually  ^^
gumng 發表於 13-1-2017 01:00 AM
玩完隻風暴龍,我決定轉投shf

仲諗住買, 有問題?

SHF STREET FIGHTERS 系列人物商品化投票
S.H.Figuarts『 #ЗЬэみЬиャユУみ 』ЁэみИ ワцьヱУみ投票、受付開始!やスギソ一票ゎ商品化ズコスゎペろパ!?
https://questant.jp/q/SHF_streetfighter

投票只可選一個/_\,果然冇諗住出齊佢……
唉,接受唔到,始終經典是街霸2
投黎都o徒氣,第三隻新角色Rashid已經有上色樣板都放落黎比人投,咁如果五甲不入係咪唔出先?
我想佢出 域加 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
如果俾人推左D 冷角色出黎點算? 我就唔多信佢敢出...
nobita16 發表於 1-2-2017 11:14 AM
如果俾人推左D 冷角色出黎點算? 我就唔多信佢敢出...

我都真係想睇下呢個情景bo :he:

如果蘇聯佬出到我又真係想買喎……問題係shf出大隻極有限,play arts kai又冇出/_\