Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2017年4月 SHF 【街頭霸王】阿隆 & 春麗 (官圖P5)

Kof的話會唔會figma大機會過shf?黏土人已經有kof

依然係果句,出好過唔出
豪鬼是否會魂shop?!:ar:
馬仔 發表於 11-10-2016 09:32 AM
豪鬼是否會魂shop?!

係又唔拘呀…。!?!。
Sf 5 暫時冇豪鬼。。。saget,  e honda, 青狼1 班舊人都冇
driftchu 發表於 10-10-2016 11:59 PM
Kof的話會唔會figma大機會過shf?黏土人已經有kof

依然係果句,出好過唔出

figma出仲好,出得好過bandai
storm跟neca差不多活動能力,我有neca,不可以話垃圾。
newnov 發表於 7-10-2016 11:47 AM
正,阿隆阿ken好過啦,春麗好核突

In sf2 chun li was beautiful
Nashlam 發表於 7-10-2016 11:31 PM
The legs of Chun Li is so strong
If slimmer will be better (although i know it's follow the setting ...

If back to street fighter 2 the setting is ok
白少一 發表於 7-10-2016 10:57 PM
如果北斗之拳都出SHF就好了!

我想SHF佢出橙路/小忌廉/相聚一刻呀!!!:help:
開埋晒D 爛尾空頭支票...........
driftchu 發表於 10-10-2016 11:59 PM

依然係果句,出好過唔出

I Like Leona  and mature
空月 發表於 7-10-2016 01:19 PM
比較期待殺意龍多D.... 第5集SF KEN都唔錯... 有埋豪鬼就prefect池

期待出埋Oni

布拉度 發表於 10-10-2016 10:28 PM
畢竟是街霸樓呀…所以就說有關的…

如果跳脫框框的話…G.Gear我也中意啦…不過我更愛《鬥神傳》咯…就 ...

之前d arts出個BB, 我相信GG都有機, 不過另一方面我想佢出figma多d, 反正smile有人出GG角色figure
Show us more photos please so that can decide whether should I buy it!
Google咁方便……
不過應該彈多過讚,
阿龍條頸連接身位唔太自然……
春麗……唔知係咪件公主䄂旗袍影響,上身有d怪,
相比起黎,佢對大比已經叫過關