Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 1/6 2016動漫節會埸特別版人偶

heewing 發表於 29-7-2016 11:43 AM
到而家都未收到EMAIL, 就咪即係抽唔到....定抽唔到都會收到通知呢?

耐心等下吧,抽中會收到EMAIL,抽唔中就冇
想要隻白7,HT快D出Email啦:o
有冇師兄喺現場⋯?小弟出發中⋯準備做人肉佈景版:oh:
諗住睇野既朋友,要留意,今日早上11點ht封左唔比參觀,原因係有嘉賓睇緊,其他人唔準入,職員話至到一點。我兩點再返去,又封... 話再有嘉賓黎,又唔比入。 我唔知ht 之後有幾多嘉賓,總之我好不滿就走。我覺得請嘉賓唔係問題,但你咁封法,就失去展覽既原意,雖然ht 唔置在,亦有大把人護航,不過係感覺到尼間公司係完全唔當你地係一會事。
小志強 發表於 29-7-2016 02:18 PM
諗住睇野既朋友,要留意,今日早上11點ht封左唔比參觀,原因係有嘉賓睇緊,其他人唔準入,職員話至到一點。 ...

咁都得?10-2pm 入去果班點算?人地辛辛苦苦排幾個鐘入去訂玩具。有嘉賓唔係一早安排好?譬如叫佢地尋晚入場睇。咁搞法,我地啲寶貴時間就俾佢浪費哂!
heewing 發表於 29-7-2016 11:43 AM
到而家都未收到EMAIL, 就咪即係抽唔到....定抽唔到都會收到通知呢?

抽中才會有通知,我都在等,我26號晚遞交。
想知早左去訂既係收現金定可以收visa,同埋合mk 6金比幾多訂?
諗住睇野既朋友,要留意,今日早上11點ht封左唔比參觀,原因係有嘉賓睇緊,其他人唔準入,職員話至到一點。 ...

d嘉賓不定期亂x插入,對其他一早排隊人士唔公平∼
stockholder 發表於 29-7-2016 02:24 PM
咁都得?10-2pm 入去果班點算?人地辛辛苦苦排幾個鐘入去訂玩具。有嘉賓唔係一早安排好?譬如叫佢地尋晚 ...

之前有一年入去11點倒,HT都係甘封比嘉賓﹣万刀甲同佢個FD睇。
全個場得佢同兩個,同一個HT姐姐行
出面成堆人望住佢行,万刀甲都睇到勁尷尬,望幾望都走左。笑能死:x
可能ht都唔想嘉賓黎,又要搵人湊住佢兼封場,又唔係幫襯,始終米飯班主係排隊個班。
Dr Strange 真是好Q正!
stockholder 發表於 29-7-2016 02:24 PM
咁都得?10-2pm 入去果班點算?人地辛辛苦苦排幾個鐘入去訂玩具。有嘉賓唔係一早安排好?譬如叫佢地尋晚 ...

我見人用自拍神棍,隊入去影. 唉,我請假去,真係晒左。鬧佢又無感覺,嬲佢又唔知...激死
有冇今日訂

啊……2点有封?……唔怪得我影影下冇哂人……得班唔知講國语定乜语導賞團咁阻住哂我影相……原來封左埸又冇人迫我走……
請問有無師兄可以分享下今日嘅取貨及訂貨安排?
需唔需要排好耐?