Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 1/6 2016動漫節會埸特別版人偶

khwong67 發表於 28-7-2016 07:07 PM
Same situation, I will not go there and queue twice.

俾錢買玩具係for fun,不過今次真係俾個機會我停一停,諗一諗,為咗D玩具俾人玩都咁....接受D咁既安排....
劉華都講過,今時今日D咁既服務係唔夠既
其實隻mark7係唔係只可以在動漫先訂得
我都中咗31號星期曰下午四點至八點 , 原本諗住每年得禮拜曰得閒先去到 ,好呀啱哂我呀 !!{:1_208:}
我都諗緊排唔排 入去又排 入到去又排 比佢玩左成日
我抽中31號 16:00-20:00,要收工先過到去,想問過往星期日18:00後會展外多唔多人排長龍?入到去又要排幾銀耐❓:what:
Harley Quinn 會場版多咗什麼?
唔好意思,師兄,我個7/29個短信冇左,得返24仲訂到嗎?
唉中左星期六,但星期一又再入場拎batman,頂
中左31號4-8PM單, 去到一樣有排等?
今年都中,上年撞正番工時間真係火都黎
今次中30號10點至2點,洗唔洗晨中去定排隊sad
carousal 發表於 28-7-2016 11:48 PM
Harley Quinn 會場版多咗什麼?

HQ的標誌長鎚, 沒有它是有點失色.
有冇師兄想交換我中星期六2-5 mk6 joker hq
想交換今天29號
因今天放假
請pm
bigtomm 發表於 29-7-2016 05:50 AM
HQ的標誌長鎚, 沒有它是有點失色.

我就咁諗,標誌長鎚屬於漫畫版,長棍到現時為止係電影出鏡多∼所以唔會為個鎚買特別版:he:
多口一問, 動漫展內有無講比幾多訂金?  比全數?  

3/8 上 SB 訂又系比全數 ?
有冇CHING知道白7幾時可以拎貨