Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 1/6 2016動漫節會埸特別版人偶

想問下中左星期六上午既師兄,時間係幾點至幾點? Thanks
我中星期六10點至2點

Thanks Ching.  發表於 28-7-2016 04:02 PM

中左 小丑&小丑女 29/7 10am-2pm求換 30/7 5pm-8pm, 請PM
天碼 發表於 28-7-2016 03:40 PM
想問下中左星期六上午既師兄,時間係幾點至幾點? Thanks

我中左星期六十點至下午二點

Thanks Ching.  發表於 28-7-2016 05:08 PM
各師兄:想問抽中咗係未要俾哂全數訂嗎?{:1_215:}
去過會場兩次訂, 1次外圍殺入,, 1次揸VIP入,, 排到狗彩,, 消耗時間體力。
到1年後取貨,,,,拎住個偶,, 心諗為咩呢? 真係唔排唔買唔得咩?? 感覺好ON豆豆...
唔急玩上SB訂好過 , 依家睇啞苦乜款都有 , 日後再岩價先買$~
咁都抄高1-2魚........................
想問係咪要比全訂?
我中左7月30、有冇8月1號可換?
I got IM preorder confirmation. Need to go there twice. 29/7 go there for pre-order, 31/7 go there for toy collection.... WTF, poor management / arrangement, super depressed....
jeffreylam66 發表於 28-7-2016 06:12 PM
I got IM preorder confirmation. Need to go there twice. 29/7 go there for pre-order, 31/7 go there f ...

Same situation, I will not go there and queue twice.  
抽中星期六10:00~02:00…MK6+7,小丑同女…

想換星期五十點到兩點…
HIMMLER 發表於 28-7-2016 04:23 PM
各師兄:想問抽中咗係未要俾哂全數訂嗎?

應該唔係全數,已往都係落 $500 訂, IM 就可能貴D!
HIMMLER 發表於 28-7-2016 04:23 PM
各師兄:想問抽中咗係未要俾哂全數訂嗎?

我打左上去問,全部比訂金就得
兩隻IM 1000,其餘500
khwong67 發表於 28-7-2016 07:07 PM
Same situation, I will not go there and queue twice.

俾錢買玩具係for fun,不過今次真係俾個機會我停一停,諗一諗,為咗D玩具俾人玩都咁....接受D咁既安排....
劉華都講過,今時今日D咁既服務係唔夠既