Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys Suicide Squad 1/6 Harley Quinn Collectible Figure

lowa_sony 發表於 29-7-2016 05:53 PM
Both Harley and Joker don't have any original taste at all....

These figures should be movie-accurate. Right?  Not comic-accurate or something else....
peter1422 發表於 29-7-2016 08:27 AM
我情愿要e 個頭都好過木口木面,如果好似black widow 同scarlet witch 咁,一定唔買

我都係咁話,本身好鐘意Scarlet Witch
但個樣太死魚,都冇買到
carousal 發表於 29-7-2016 09:06 PM
These figures should be movie-accurate. Right?  Not comic-accurate or something else....

U're right.....
carousal 發表於 29-7-2016 04:11 PM
 咁點解JOKER件紫色大褸又唔會爆裂?

唔清楚ht基於咩原因選料, 不過仿皮就有機會爆。

抽到都冇時間去訂,同佢冇緣啦!

:42:

alcalc 發表於 31-7-2016 05:27 PM

x2
mushroom 發表於 30-7-2016 08:43 AM
唔清楚ht基於咩原因選料, 不過仿皮就有機會爆。

同joker褸唔同,HQ個件係棒球褸 唔用皮都好正常
想問動漫展中我只看到star wars 同 marvel. DC展區我找不到. 是否在現貨精品區內? 因我見太多人排隊所以沒有進.
hulk123 發表於 1-8-2016 09:40 AM
想問動漫展中我只看到star wars 同 marvel. DC展區我找不到. 是否在現貨精品區內? 因我見太多人排隊所以沒 ...

買野訂野對面仲有DISPLAY位
抽中...冇時間去...
唯有之後訂普通版....鎚仔...再見了
same ....抽中...冇時間去...
抽中今日4點至8點...............
:cool:  抽到都冇時間去訂,同佢冇緣啦!  X7  :die:
  抽到都冇時間去訂,同佢冇緣啦!  X8
lkljason 發表於 2-8-2016 11:21 AM
抽到都冇時間去訂,同佢冇緣啦!  X8

我算好彩,可以3至7號任何時間上20樓搞,好過去動漫排餐死