Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys Suicide Squad 1/6 Harley Quinn Collectible Figure

心口,patpat, 對腳.....呢幾樣野對呢隻野真係好緊要
前兩樣做得都ok....
如果對腳用包膠腳我一定會入.....都唔會搵佢爆地啦
而家心大心細....d關節真係好肉酸.....
Nice figure. :x
睇睇下有D吳君如feel..
其他都OK
女角露腳關節真係.........

除左驚嚇之外, 唔識形容, 開口表情完全做唔出神韻, 配咩動作都好古怪...
整體都做到野
係腳關節,同個口爆咀越睇越吾順,HQ玩SHF算
吾做表情正常直望又話呆,依架做表情比你又話冇正常樣難擺post云云....睇嚟HT都係犯左原罪
takeshi 發表於 27-7-2016 09:41 AM
吾做表情正常直望又話呆,依架做表情比你又話冇正常樣難擺post云云....睇嚟HT都係犯左原罪

算啦takeshi兄...:36:
跟兩個頭佢地就X無可動眼{:1_213:},比埋可動眼又X無包膠腳:53:,比埋包膠腳又X價格進取:*,平X埋比你又X樣同大貨有差異:blame:....
不過討論區係有言論自由,所以我唔會理呢D留言:38:,我自己就抽左,睇下夾唔夾岩日期時間,唔夾到等SB開訂先去,反正我到SP野唔太在意:78:...

我也只抽呢只:)  發表於 27-7-2016 10:19 PM
如果好似jack咁換樣就好啦....
一個笑樣,一個惡樣.....慳到個頭髮
不過而家仲邊有咁著數,呢隻又係hit角
HT分幾個ver出賺多你幾次好過
bbq1120 發表於 27-7-2016 09:56 AM
算啦takeshi兄...
跟兩個頭佢地就X無可動眼,比埋可動眼又X無包膠腳,比埋包膠腳又X價格 ...

bbq1120兄甘我又冇野ge:shy:,行過又搭兩句咀:DD

已經見慣.....:38: 冇野岩呢班人玩(真實係咪玩家都成問題)

原本岩 BTTF ,我最後決定吾抽了...save 比star wars....超級終極大深坑...:die:
個口同屁股都太大,不過講真呢D咁樣衰的角色,真係送比我都唔要
真心, 套Suicide Squad 最想入就係呢隻 Harley Quinn
你加到$1580我當我麻木, 你擘大口頭雕都係跟劇照, 我覺得靚就可以
但真係!@#$%%, 你對絲襪, 攪乜鬼用呢D關節腳join !!!
你包絲襪我都唔夠薑屈到M字跪地啦, 仲有斜望擘口根本就限定POSE,
同埋包膠都屈得腳啦, 而家....攪到JOKER同DEADSHOT都唔係太想訂了....
真心覺得要有個合口樣,依家個頭雕令到擺pose有太多限制。
Hot Toys鐵定於今日宣佈,動漫節場內會推出七款珍藏版人偶,定必讓一眾Hot Toys 擁躉歡喜若狂!

見到呢隻出到甘,真係擁躉歡喜若狂!:cool:
會否 包膠腳>> 不能紋身????