Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot Toys Suicide Squad 1/6 Harley Quinn Collectible Figure

cbyn 發表於 27-7-2016 04:54 PM
會否 包膠腳>> 不能紋身????

上身已經係包膠
點會唔得
HKCAPTAIN 發表於 27-7-2016 11:05 AM
真心覺得要有個合口樣,依家個頭雕令到擺pose有太多限制。

再幻想一下可罷到平時罷唔到的姿勢。
akiaki 發表於 27-7-2016 06:27 PM

:p:p:p:p HaHaHa
indy2123 發表於 27-7-2016 03:39 AM
除左驚嚇之外, 唔識形容, 開口表情完全做唔出神韻, 配咩動作都好古怪...

yes only 1 post like the poster.

呢隻咁靚都有人唔鐘意?
成櫃公仔都目無表情, 難得呢隻表情咁豐富, 有一隻半隻呢D點綴下 個櫃sharp 好多架
而且個character 係咁, match 番冇問題丫

係個膝頭部礙眼D
還我靚女樣pls:no:
斷估電影應該有第二集,頭雕等各方面,仲有進步空間!
個膝蓋真係一粒老鼠屎整污成缸米!
akiaki 發表於 27-7-2016 06:27 PM

充滿情趣,如果大腿加多兩錢臀肉就倍添味道。
takeshi 發表於 27-7-2016 09:41 AM
吾做表情正常直望又話呆,依架做表情比你又話冇正常樣難擺post云云....睇嚟HT都係犯左原罪

点都好過死魚樣
希望上完套戲ht 會改换面加多個面比人换,wm mk3都會增值la
各位ching,請問怎樣找訂此figure的 link
batmanWill.i.am 發表於 27-7-2016 10:47 PM
各位ching,請問怎樣找訂此figure的 link

動漫迷年度盛事,一年一會的香港動漫電玩節即將於本星期五隆重開幕! Hot Toys 將連續13年假香港動漫電玩節舉行大型高端珍藏人偶展覽!今年Hot Toys載譽歸來,除了於E05展位全力策動特設「STAR WARS」及「MARVEL」大型展覽外,Hot Toys鐵定於今日宣佈,動漫節場內會推出七款珍藏版人偶,定必讓一眾Hot Toys 擁躉歡喜若狂!

7款會場預訂珍藏版珍藏人偶包括: 《復仇者聯盟》1:6比例鐵甲奇俠Mark VI合金珍藏人偶、《自殺特攻: 超能暴隊》1:6比例小丑 (紫色大褸版)、小丑女及死靈射手珍藏人偶、《回到未來續集》 1:6比例Marty McFly及Dr. Emmett L. Brown珍藏人偶,以及《復仇者聯盟》1:6比例鐵甲奇俠Mark VII (極地版) 珍藏人偶連Hot Toys X :CHOCOOLATE型格 Tee套裝,陣容絕對震撼全城,定必成為今年動漫節矚目全場的焦點!

以上7款會場預訂珍藏版珍藏人偶由今天起至7月29日(11:59PM)接受顧客於網上登記 :
http://bit.ly/ht2016acgspecial
roy9042002 發表於 27-7-2016 10:54 PM
動漫迷年度盛事,一年一會的香港動漫電玩節即將於本星期五隆重開幕! Hot Toys 將連續13年假香港動漫電玩 ...

roy9042002 ching ,
Thx a lot:handshake:

真係唔知好嬲定好笑...