Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2016年12月 「METAL BUILD 」GUNDAM ASTRAY BLUE FRAME (FULL WEAPON裝備)(官圖P3)

takeshi 發表於 9-12-2016 10:07 AM
請不要為你自已玩老翻加藉口,玩老翻味玩law,又要玩又要戴道德帽。

你甘鍾意玩/講老翻去返市場區繼續 ...

根據佢既邏輯,以今日的香港樓價來說, 係應該出現番山邊木屋的。
hk小文 發表於 9-12-2016 11:38 AM
根據佢既邏輯,以今日的香港樓價來說, 係應該出現番山邊木屋的。

今時今日香港仲邊有邏輯可言:42:

淨係睇你上面果個iceng0083會員ge回覆就知

第一句話同意fungfelix師兄的講法

下面果D言論就全部都係相反䏲法,真係九吾搭八....都吾知佢同意DЙ....

收到孤注短訊今天下午二點后到貨
一到呢D時間就實有人話有大貨返,有大貨就可以人人有得玩咪好囉。。翻版呢D嘢都幾得意,你唔會話着係身上嗰D老翻話俾人聽着假貨,但玩具就可以大大聲話好過正版。真係好嘢👍。
takeshi 發表於 9-12-2016 12:02 PM
今時今日香港仲邊有邏輯可言

算啦。。。大家要明白,中國人係咁樣ga la。寧願要假o既,都唔願意付代價,或者唔擁有。呢D咪classic中國農民基因,老實,香港一整代人受西方教育都唔能夠除去。炒家同我地D收藏家大概都一樣係果種心態

( #我唔係想講政治 )

takeshi 發表於 9-12-2016 12:02 PM
今時今日香港仲邊有邏輯可言

C兄我都買正版玩的!
你話我唔合邏輯......我都唔否認
但係買隻大蛋返來又要驗屍咁驗......
又要吓吓就住來玩!你玩得開心嗎?
我認為玩具嘅本質係要攞嚟玩先正確!
但係現在變成咗炒賣工具......
如果我可以買到原廠價格我從來唔介意買多隻玩!
但係要我食炒價......
我寧願買一隻正版支持正版
買一隻copy粗玩:42:
takeshi 發表於 9-12-2016 10:07 AM
請不要為你自已玩老翻加藉口,玩老翻味玩law,又要玩又要戴道德帽。

你甘鍾意玩/講老翻去返市場區繼續 ...

先生,你有病先睇醫生,我響呢個post幾時有講老番?
你睇番我所有記錄,我買過幾多老番?

你一生人未用過老番,唔好玩啦!

響個邊講老番,你咪又過去發表你自我高上睇法。
馬仔 發表於 9-12-2016 12:53 PM

佢可能睇到個”番”字就自動加個”版”字......佢見到話係淘寶買嘢就一定係老番......
今日派貨喎,留意啦
wakoo 發表於 9-12-2016 01:28 PM
今日派貨喎,留意啦

今晚仇佬拿到第1只了, 第2只等精粉通知:$
馬仔 發表於 9-12-2016 12:53 PM
你睇番我所有記錄,我買過幾多老番?

你話咁攪法,D人點解有類似既貨要響淘淘買。

係呀,我吾識理解中文,
算把啦你!

講左十萬次,玩老翻味玩law,理得你,但最XX係又要X返正版又要戴道德帽攪到被迫去買甘ge又借口就....

仲有講完又笠水吾敢認果D!

以前邊有咁多炒乜炒物......
係HK 人開始搵唔得多, 見有乜可以搵少少就炒, 攪到定下玩具都炒
離哂題.....
講隻藍骨, 今次可能會有正常價現貨賣, 大家開心
takeshi 發表於 9-12-2016 02:11 PM
你話咁攪法,D人點解有類似既貨要響淘淘買。

係呀,我吾識理解中文,

你唔理就唔好響唔同地方講咩正版理念啦。
馬仔 發表於 9-12-2016 02:47 PM
你唔理就唔好響唔同地方講咩正版理念啦。

果然轉移話題你就叻.....
takeshi 發表於 9-12-2016 02:49 PM
果然轉移話題你就叻.....

你斷章取義仲醒!