Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2016年12月 「METAL BUILD 」GUNDAM ASTRAY BLUE FRAME (FULL WEAPON裝備)(官圖P3)

比 MG 手我就考慮 buy:!
等實物先光顧,因為紅迷已中伏!

要搶訂就唔可能玩......另外我覺得MB升價好驚人,千頭我接受,下下2千就唔掂,可能我冇愛.....
最怕係買左呢隻之後又出其他form...唔買呢隻又怕佢到時只出配件包....真係兩難
saihttam 發表於 22-7-2016 09:01 AM
最怕係買左呢隻之後又出其他form...唔買呢隻又怕佢到時只出配件包....真係兩難

藍迷巨劍型身體整個要換掉,
這隻一般型能身體是黑色的,2L型是白色的
然後還要換掉一顆頭、換掉肩榜跟背包外加一把可變大劍

所以可能不會像紅迷一樣預定要出魂商配件包......
不急的話可以先觀望
等實物先光顧,因為紅迷已中伏!X 2
:no:  等實物先光顧,因為紅迷已中伏!X3     :die:     :unhappy:
買會買,訂也會訂——但要狗搶去訂就咪搞
今次唔搶? 舊模? 又咪係秒訂, 食炒價.......
紅迷出左有幾耐? 一出個個追炒又話唔膠好靚,咁快又變左做中伏鳥 ~
出大劍先考慮, 呢個款成個雜卒機咁... 入返金迷好過

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

呢幅新官圖有個吉姆頭呀:what:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
the white parts on the armor looked like it has pearl coating. hmm.... really can't accept it if it's still the same like red frame's plastic