Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2016年12月 「METAL BUILD 」GUNDAM ASTRAY BLUE FRAME (FULL WEAPON裝備)(官圖P3)

sonicking 發表於 7-8-2016 11:02 PM
白油應該同Red Frame一樣膠

紅迷加膠白真係差,但係望落blue 靚好多
出下infinite justice ......
Akiba Showroom
http://toho.seesaa.net/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
上下都。。。。唔止白色,膝關節灰色付近都好
明天唔知會唔會有貨到呢:p
今日見到灣仔孤仔開返訂,唔知係咪水浸
必定水浸,mb對於炒家已經炒不起
其實所有野都係鋪頭攪出來,晨早話cut定,因為見好好賣,出貨前,如果知到再有貨而唔係太多,加定價再俾人定,如果水浸就再開正常貨定。

番左貨如果仲有現貨就收埋佢先,成日門口話無現貨,當隻野炒起又加價來賣。

你話咁攪法,D人點解有類似既貨要響淘淘買。
今日派行貨!!??
馬仔 發表於 8-12-2016 07:33 AM
其實所有野都係鋪頭攪出來,晨早話cut定,因為見好好賣,出貨前,如果知到再有貨而唔係太多,加定價再俾人 ...

請不要為你自已玩老翻加藉口,玩老翻味玩law,又要玩又要戴道德帽。

你甘鍾意玩/講老翻去返市場區繼續推你D老翻post吾該!
呢個post講正版架吾該!
我唔憎人玩老番, 不過請自重, 其實玩具唔係必須品, 有時炒賣都唔到大家控制, 不過大條道理咁玩老番, 仲要係度出POST就過份左。
其實咁O既 價值觀係好影響下一代
fungfelix 發表於 9-12-2016 10:53 AM
我唔憎人玩老番, 不過請自重, 其實玩具唔係必須品, 有時炒賣都唔到大家控制, 不過大條道理咁玩老番, 仲要係 ...

我同意C兄的講法!{:1_377:}
我有得揀都會玩正版!:36:
講老實話現在啲玩具比啲炒家炒到離曬哋!:53:
但其實翻版買來玩下都唔錯!:62:
如果個質量同正版差不多我都會買多隻翻版返來粗玩!
玩爛都冇咁肉痛!:43:
takeshi 發表於 9-12-2016 10:07 AM
請不要為你自已玩老翻加藉口,玩老翻味玩law,又要玩又要戴道德帽。

你甘鍾意玩/講老翻去返市場區繼續 ...

根據佢既邏輯,以今日的香港樓價來說, 係應該出現番山邊木屋的。
hk小文 發表於 9-12-2016 11:38 AM
根據佢既邏輯,以今日的香港樓價來說, 係應該出現番山邊木屋的。

今時今日香港仲邊有邏輯可言:42:

淨係睇你上面果個iceng0083會員ge回覆就知

第一句話同意fungfelix師兄的講法

下面果D言論就全部都係相反䏲法,真係九吾搭八....都吾知佢同意DЙ....

收到孤注短訊今天下午二點后到貨