Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 2016 toy fair exclusive (非會員限量600套)

指定deadline
得4日,今日唔去幾時去
只要是花大大錢,又要很辛苦的排隊的話,我是完全不會中的
有無人抽中Batman? {:1_215:}
kkkso04010 發表於 10-7-2016 09:25 AM
係,抽中先才確認信,近幾次都有第2輪中簽的,Ching 可以等下

佢只係send 左thank your registering 呢個mail比我,我係第一次抽,所以唔知得唔得
老實人 發表於 10-7-2016 03:18 PM
佢只係send 左thank your registering 呢個mail比我,我係第一次抽,所以唔知得唔得

無中簽EMAIL 姐係唔得.....
抽中 mark 27,但都係放棄到 20/F 訂 同入場!!
會唔會堅係得會場先有得訂?到時20樓都都有得訂都唔係咩exclusive 啦
cbyn 發表於 8-7-2016 03:08 PM
真係好可悲

外國評論 batman / joker 非常好評,事實上都出得好靚

師兄你誤會左,  TD一向只係睇NEWS及欣賞搞笑留言之勝地
cbyn 發表於 8-7-2016 03:08 PM
真係好可悲

外國評論 batman / joker 非常好評,事實上都出得好靚

我都有講batman同joker唔錯. (雖然明知joker有好幾個造型可以出figure). 不過自問已對1:6fgiure無咩興趣, 所以都好少再花錢買. 近年來都係玩返細隻d的6吋figure多. 今年已訂了HT裝甲版batman已足夠了, 所以都無去訂呢隻knightmare batman(雖然我覺得幾型, 如果成身再"大塵"d就更正). 遲下等justice league上映時再睇下件新batsuit 靚唔靚先再訂.

對我來說figure限唔限定從來唔係主因, 最重要都係自己喜歡才入手. 有時真係喜歡, 要在外國寄返黎都會照寄. 唔喜歡的, 動漫限10隻都唔會去排.

ironman同白兵更加少玩所以都唔會訂了. 自己本身是VIP, 以前如果有朋友想要(因為知佢地唔係用來炒賣)都會幫手, 最多屈佢地請飲汽水~ (當然要佢地自己入場拎) , 不過依家小朋友出世了之後已出少好多旺角, 想幫都無時間了.
老實人 發表於 10-7-2016 09:00 PM
會唔會堅係得會場先有得訂?到時20樓都都有得訂都唔係咩exclusive 啦

今次係到SB落訂, 然後入場取現貨, 唔中籤之後SB都唔會開訂的
其實重會唔會有第二輪抽籤?
29號取貨quota已滿額…只可以揀30..31..81
呢區唔太多人講抽中同上年比!!但今日好似非vip最後一日訂應該唔會有第二輪掛?
katokit 發表於 12-7-2016 02:28 PM
呢區唔太多人講抽中同上年比!!但今日好似非vip最後一日訂應該唔會有第二輪掛?

vip今日最後限期…好彩今日都抽到時間上去搞埋…非vip玩到14號限期比錢
wing1123 發表於 12-7-2016 03:04 PM
vip今日最後限期…好彩今日都抽到時間上去搞埋…非vip玩到14號限期比錢

非vip preorder from 10 to 14 july, so 2 days left. So i think it may has 2nd or 3th round:61: