Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 2016 toy fair exclusive (非會員限量600套)

原本對batman有興趣,不過要逼入會場拎貨,咪搞!:ar:
全部唔中,great!!
出貨果日 原價 /  低於訂價訂單 / 蟹貨 一街都係

都吾知入去迫咩 ?
D VIP 好勤力咁係 FB 出 PO 幫人訂。
星戰白兵都有興趣,  但系要...動漫會場取貨/ 或落訂 , 又要限時限刻,  算把啦 , 無理由請假去, 又要晨早去排幾個鐘,入到去如果過左佢指定時間, 可能又無得訂, 就算比你訂都又要再排成個鐘先訂到 , 玩具要來玩...消閒品, 唔系比佢玩返轉頭, 唔玩又不會死, 無為幫~人做報景版做宣傳工具, 人山人海場景

上年做左一次傻仔, 今年咪攪..........:ar:
今年安排上跟往年/以前不一樣。
今次上SB俾訂時可選擇日子,全日由10am 至8pm 任何時間都可以入埸取貨。

都short short地
你限數目我都算,其它廠都有同樣既strategy
但要人比左錢仲要就你特定日子去拎貨就真係on狗狗, 喂大佬我比左錢仲要睇你面口呀? 去唔到果個時間就唔比拎
你估你係我老闆呀? 我老闆都唔會咁串啦! 好似當全香港都唔Q洗做咁,大熱天時要就你HT時間去拎貨
變通D訂完去SB拎唔得既,等人地專心睇下你D Display唔可以既?諗指定時間拎貨條友唔忍該你出去排幾個鍾入場先好講野啦!串其它廠你就牙斬斬,就係因為你呢D懶係野既買野拎貨Policy先攪到D客咁燥,我原本想訂Batman 同Joker
依家我省X返! 好似個玩具玩我咁,大熱天時我真係唔同你攪D咁既野
呢D話題年年無限loop:p
not my cup of tea.......................save money
wolf_predator 發表於 8-7-2016 11:35 AM
都short short地
你限數目我都算,其它廠都有同樣既strategy
但要人比左錢仲要就你特定日子去拎貨就真係on ...

support ching, HT有時間諗下點做好d,剩系識得玩d客
如果唔抽好似以前
Toys_fan 發表於 8-7-2016 02:16 PM
如果唔抽好似以前

抽唔係問題
抽完要人特登果個就佢定果個時間去先係問題!當人唔洗做咩
仲有佢地係咪唔知要排曬隊咁入場?大熱天時30幾度佢排丫?! 定候爺當自己D限定貨好似紀念鈔咁值錢?
點解唔可以正正常常去SB拎?等D客可以細心欣賞返佢D Display? Win Win你要做勢既你有正Figure已經可以,唔洗下下拎D客較飛
你Joker可以SB拎,其它一樣可以!
呢D咁既離地Policy我點都唔會買!
其實指定時間去唔到咪米鬼訂囉,人哋攪event定咁就咁,乜都鬧一餐,冇腦,為鬧而鬧!HT而家淪落到如此地步.......,以前係d人請假去派通頂買唔到鬧,而家係就唔到個客攞貨都鬧dddddd
如果可以 20樓訂,任何時間20樓拎貨,又唔使排隊,咁算唔算 "動漫特別版"呢?

動漫就係要有人排,迫爆自己地方...
[quote]BigOil