Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 2016 toy fair exclusive (非會員限量600套)

[quote]BigOil
出雞肋野做限定, 又話ht好cheap炒冷飯送到唔要
出hot item做限定, 又話點解唔出大貨益哂炒家
ok, 咁唔限量任訂啦, 到時又話炒唔起唔值錢

上海disney限定都要你去佢間店先有得買啦
香港動漫節限定點都要你去幫襯個event (唔係大會點會俾你借佢名黎用)

你有錢既, 咪叫人代訂送埋貨上門lor
stockholder 發表於 8-7-2016 11:27 AM
今年安排上跟往年/以前不一樣。
今次上SB俾訂時可選擇日子,全日由10am 至8pm 任何時間都可以入埸取貨。

不嬲訂時俾選擇日子, 只係遲去訂既人, 頭果幾日拎通常俾人book左full 哂
真係好可悲

外國評論 batman / joker 非常好評,事實上都出得好靚

香港page ,個個講廢話,只係識彈
會埸特別版,唔使親身去會場 ,輕輕鬆鬆就買到?真係好好笑呀
cbyn 發表於 8-7-2016 03:15 PM
會埸特別版,唔使親身去會場 ,輕輕鬆鬆就買到?真係好好笑呀

我邊句話唔洗親身去?
親身去訂我覺得冇問題喎!抽我都覺得冇問題喎!
但點解拎貨都要親身去?OK,親身去拎都唔係問題
咁點解要跟佢時間? 我有Annual都算,冇呢?詐病去拎呀?
香港人真係慣左服從,見到D唔合理既野都覺得冇問題!
wolf_predator 發表於 8-7-2016 03:19 PM
我邊句話唔洗親身去?
但點解拎貨都要親身去?OK,親身去拎 ...

限時呢點真係會玩死人,不過倒轉黎講,我本人從事服務業,動漫節時間就係我開工時間,其實我都係冇得玩……
wolf_predator 發表於 8-7-2016 03:19 PM
我邊句話唔洗親身去?
但點解拎貨都要親身去?OK,親身去拎 ...

訂貨要本人去, 拎貨係唔洗, 搵人代拎無問題, 年年都係咁
師兄,抽梗係無問題啦,你好似而家咁,上網按幾個制ja?? 唔使付出嫁

抽到,動漫其間,你選日子,到時唔得,可授權比人幫你拎。

如果唔使到會場提取,咁對"動漫節"推廣有咩用呢?
其實訂/取 都唔一定本人,同樣都可授權做。
我本人不是vip,都是朋友授權給我,昨天訂
分享下本人經驗 : 去hottoys 訂了貨, 比埋錢, 但當日因動漫節太多人 , 本人又晏左去 , 約四五點, 會場因太迫人 , 不再售票 ,  那問題就來 , 錢我就比哂 , 係咪應該一定可以入到會場拎呢?
咁當然最終用了其他方法入場取貨

當日我即場決定以後我一定唔會再訂要到會場取貨既玩具
買玩具係求開心 , 使錢買辛苦~~為咩呢?
一買一賣, 無人逼你買, 有什麼合理不合理呢又? 會場限量版不在會場取, 去你屋企門口取好無? 日本仔 d 會場版直頭係會場賣, 分分鐘會白行一躺又如何? 六本木限定, 涉谷限定一年都不知出幾多次, 唔係限死邊幾日既, 又好合理啦! 何況 hottoys 有係有得揀邊日, 不是他揀俾你。
隻joker其實出得好靚,呢個版本好似之前打劫版咁,第日炒到上天追唔返,呢隻一定抽
隻batman都係正野,可惜出場比較小,同埋第日正義聯盟有機會重現呢幕,所以第日ht再出可能性高,不過隻野真係正,照入
good886 發表於 8-7-2016 04:48 PM
隻joker其實出得好靚,呢個版本好似之前打劫版咁,第日炒到上天追唔返,呢隻一定抽

呢代joker有咁經典先算啦

演 導都唔同哂人