Toysdaily 玩具日報

查看: 17785|回復: 44

[個人收藏] HT 貓女出事了

今日諗住幫d figure 掃下塵,一睇發現隻貓女長靴d皮裂同甩,請問仲有冇方法補救呢?
any photo? we cant help u without seeing it.
我隻都出左事,不過係出白點
已爛就無得攪架啦,你上淘X買過套副廠衫換左對長靴去啦...:oh:
睇下D M記盲批鬥士出吾出現先....:he:
http://m.ebay.com.hk/itm/U-S-SELLER-KUMIK-1-6-Black-Widow-Catwoman-Wedge-Long-Boots-FS15-For-Hot-Toys-/151906880377?nav=SEARCH
買過不小假皮的衣服配件,假皮唔理大廠細廠正廠定老翻廠,就算我有定時定候搽上一d所謂假皮保養液,都係一樣下場

我dx13 州長件衫都開始粉碎了~~dx10 真皮就完全冇事

bfish 發表於 25-6-2016 03:47 PM
買過不小假皮的衣服配件,假皮唔理大廠細廠正廠定老翻廠,就算我有定時定候搽上一d所謂假皮保養液,都係一 ...

小弟淺見,因為做得仿皮ge大部份都係PU料,你好難找到吾係PU料做的仿皮,所以乜廠去用最後都係同一下場,只有較保養去延長佢壽命。

見sb d figures ,仿皮都keep 得ok 下, im 都有退色
我不嬲都keep住掃下figure,點知都係出事,好彩係暫時得呢隻出事,其他如洲長仲健全
No remedy can solve it. :78:
睇人點keep, 屋企環境濕度
hawker 發表於 25-6-2016 04:02 PM
我dx13 州長件衫都開始粉碎了~~dx10 真皮就完全冇事

件衫本身爛爛地,脫皮唔覺

我隻貓女唔著果D衫所以冇事...