Toysdaily 玩具日報

查看: 11096|回復: 34

[分享討論] Play Arts 改裝甲蝙蝠俠開盒

Play Arts 改裝甲蝙蝠俠。
同自己講左十次唔入Playarts, 關節唔掂架,結果見到實物又敗了。
外型真係無得輸, 未有HT 之前, 可以止下癢。

Nice sharing. :!
好圖,謝謝分享。但髖關節不耐玩的情形,已經不會讓我再入坑了
追風 發表於 22-6-2016 10:21 PM
好圖,謝謝分享。但髖關節不耐玩的情形,已經不會讓我再入坑了

其實我完全同意,不過裝甲控一時失控了。應沒有下次。
美圖, 多謝分享:handshake:
呢隻本身我都有興趣, 不過一直唔太喜歡play arts "cape"的設計, 好多時只係硬直一塊, 令到擺某d pose會好難.
另外令我卻步的就係個價錢....

不過我都好明白師兄心情~ 有時為了買到心頭好時就唔會考慮價錢太多.
jeffloh 發表於 23-6-2016 09:16 AM
呢隻本身我都有興趣, 不過一直唔太喜歡play arts "cape"的設計, 好多時只係硬直一塊, 令到擺某d pose會好難 ...

價錢當然有考慮,其實無掂PA好多年,因每次關節都令人失望,只是對今次做型好滿意,價錢又無炒高,因此就敗了。
mugfei 發表於 23-6-2016 09:25 AM
價錢當然有考慮,其實無掂PA好多年,因每次關節都令人失望,只是對今次做型好滿意,價錢又無炒高,因此就 ...

我都無玩playarts好耐了, 記得第一隻蛇叔係唔過3百蚊, 之後arkham系列就每次加五十, 一百咁加. 當個價位高過五百我已經無再玩了. (因感覺除了來售價有提升之外, 產品設計/品質都唔見有咩進步) 今次我都差d入手, 因本身好喜歡裝甲版batman, 不過最後都係無買. 我自己接受個價位最盡都係5百左右

jeffloh 發表於 23-6-2016 09:48 AM
我都無玩playarts好耐了, 記得第一隻蛇叔係唔過3百蚊, 之後arkham系列就每次加五十, 一百咁加. 當個價位 ...

個價位真係離哂地
識佢果陣係3, 4魚貨仔
我都想買呢隻,但覺得d價位越來越進取............{:1_224:}
好正, 多謝分享,如果PlayArts個比例細d, 可能入左

援一個{:1_377:}
氣勢都出來了...就差神奇女俠...
3隻之中,裝甲BATMAN造型上色同感覺比較好,值得入手!

窮小弟手機傷眼,勿怪!

裝甲BATMAN係型:!,如果係布CAPE就比左錢了:^
賞金獵人 發表於 23-6-2016 02:52 PM
援一個
氣勢都出來了...就差神奇女俠...
3隻之中,裝甲BATMAN造型上色同感覺比較好,值得入手 ...

師兄果然有大愛,正!:handshake:
髖關節不耐玩?
一格一格咁,點會不耐玩呀......唔好玩就真...