Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 預告:1/9 比例 NBA球星系列 可動人偶 即將推出~

natde 發表於 17-10-2016 03:15 PM
多謝大家識貨^^

Court我係Google search 你想要球隊 eg. Golden State Warriors court

師兄個BACKBOARD 係咪MCFARLANE 果個? 哈哈
BBBunzz 發表於 19-10-2016 12:24 AM
師兄個BACKBOARD 係咪MCFARLANE 果個? 哈哈

係啊,相對比例係細左少少,矮少少,
不過搵野墊高個框就可以解決問題
natde 發表於 18-10-2016 12:47 PM
哈哈...師兄,似唔似其實好主觀,唔緊要, ^^
因為我都有買John Wall,我覺得算似架,
不過可能平時睇波好 ...

Thanks for your reply ching
天然呆 John Wall haha...
幾時出Lebron呀?出返啲經典player啦!
我都期待出James,Anthony,Jordan,Magic,Bird......

Enterbay靜咗好耐。。。。T Mac之後好似無晒動靜。
在E悲打工若無乜大志,幾好,悠閒
enterbay完全唔憂做咁既款
係依家時勢間間公司都即刻出個模收訂,
唯獨佢逆向思維,今日出圖後日出貨,
小弟真係佩服.......

McFarlane 與 Enterbay 1/9 James Harden 高度比較,想玩得過癮d,謂有墊高個框。

natde 發表於 19-10-2016 08:41 PM
係依家時勢間間公司都即刻出個模收訂,
唯獨佢逆向思維,今日出圖後日出貨,
小弟真係佩服.......

之前風雲等俾人投訴遲出貨,又貨不對辦,所以往後唔會出辦收訂,賣現貨
mushroom 發表於 20-10-2016 01:45 PM
之前風雲等俾人投訴遲出貨,又貨不對辦,所以往後唔會出辦收訂,賣現貨

咁風雲之後有小龍導演版都係失手收場,之後第一隻1:4州長係絕對神物,MIB ok啦,正式停收訂應該係jango unchain中鎗退訂之後

謝謝觀賞!!! ^^