Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新番討論] 2016年【幪面超人 EX-AID】

聖鬥士黃金聖衣.....
:$
:36:Final form 係SDX 黃金神,不愧為抄考SD Gundam的拉打:58:
rayng0812 發表於 7-2-2017 04:44 PM
聖鬥士黃金聖衣.....

真係好懷念RX前一個拉打打足全套...:ar::!
treelazy 發表於 8-2-2017 01:35 AM
Final form 係SDX 黃金神,不愧為抄考SD Gundam的拉打

超越之龍 :ar::(:unhappy:.....:)
結果你地物又係邊罵邊睇邊玩晒D玩具... :p
睇到都想嘔..........
《超Super Hero大戰》

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

本帖子中包含更多資源

x
熱狗OO 發表於 11-2-2017 12:13 AM
結果你地物又係邊罵邊睇邊玩晒D玩具...

呢句說話已經out晒,幾年前已經唔岩用,

好多人冇睇冇買,現在分享拉打玩具的少之又少
humanspider 發表於 24-2-2017 01:27 PM
呢句說話已經out晒,幾年前已經唔岩用,

好多人冇睇冇買,現在分享拉打玩具的少之又少

當年鎧武ac系列買斷貨,Lockseed/shf炒高幾倍,如今Exaid一樣,甚至連食玩都可以賣斷,好多人冇睇冇買,同時都好多人有睇有買

七彩蝦條幪面超人?:(
永垂不朽的五色戰隊.....

.
shinkiro 發表於 24-2-2017 02:10 PM
當年鎧武ac系列買斷貨,Lockseed/shf炒高幾倍,如今Exaid一樣,甚至連食玩都可以賣斷,好多人冇睇冇買, ...

同意。

我估仲有一啲人係冇睇有買。起碼,小弟曾經係,不過,鬼上身拉打令我停咗,一來唔鍾意個設計,二來食玩偷膠偷到我接受唔到;今年呢套個設計再下一個層次,真係冇隻form頂得順!(鬼上身個別型態中規中矩,只係自己唔鍾意啫!)

鎧武反而一出就好欣賞,響鬼就唔喜歡,555劇情吸引,但設計唔多識欣賞,只買了加速型態同可變電單車,算係畀劇情吸引下嘅愛屋及烏。

但一直冇令我失望嘅係怪人嘅設計,接受到不特止,簡直有啲期待,畢竟制肘少,可睇設計師任意創作嘅果份自由同創意。
shinkiro 發表於 24-2-2017 02:10 PM
當年鎧武ac系列買斷貨,Lockseed/shf炒高幾倍,如今Exaid一樣,甚至連食玩都可以賣斷,好多人冇睇冇買, ...

同意。

我估仲有一啲人係冇睇有買。起碼,小弟曾經係,不過,鬼上身拉打令我停咗,一來唔鍾意個設計,二來食玩偷膠偷到我接受唔到;今年呢套個設計再下一個層次,真係冇隻form頂得順!(鬼上身個別型態中規中矩,只係自己唔鍾意!)

鎧武反而一出就好欣賞,響鬼就唔喜歡,555劇情吸引,但設計唔多識欣賞,只買了加速型態同可變電單車,算係畀劇情吸引下既愛屋及烏。

但一直冇令我失望既係怪人既設計,接受到不特止,簡直有D期待,畢竟制肘少,可睇設計師任意創作既果份自由同創意。
幪面戰隊五騎士,全3話

本帖子中包含更多資源

x