Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新番討論] 2016年【幪面超人 EX-AID】

黑色嗰隻咁快出第二型態 @_@?
咁好明顯佢就相當於鎧武個斬月喇 (�∇�)
九条貴利数?:34:
今次隻LVUR變形公仔系列轉咗MADE IN THAILAND了......上次GHOST個系列好似仲係MADE IN CHINA
睇完第一集都係提唔起勁~~~~~~:cool:
pein 發表於 2-10-2016 06:48 PM
睇完第一集都係提唔起勁~~~~~~

Me too. Will not follow afterwards
以上兩位CHING只係睇咗一集就已經斷定唔掂, 現今RIDER真係咁差?
利申- 我未睇, 通想RIDER做完成套一次過先買碟黎睇, 呢三四個月左右屋企兩個小朋友(一男一女,10歲多DD)睇晒WIZARD, OOO, W, GAIM, DRIVE, 現追看FORZE中, 我只係每樣間唔中陪佢地睇

「斷定唔掂」?我逐隻字都冇咁表達過=="  發表於 9-10-2016 03:54 PM
MOVIE 大戰
幪面超人 平成Generations
Dr. Pac-Man VS EX-AID & Ghost with Legend Riders 預告
https://youtu.be/Od6Kicd0_F4

If the creater of kamen rider knows the riders' outlook nowadays, he may resurrected from the graveyard.
吾計有冇複眼,但,佢個頭造型真係完全脫離拉打。。
佢個遊戲世界,用動物戰隊方塊起格世界都差不多,是否會互相亂入演出?

最接受唔到佢對卡通眼,好似弱智甘:cool:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Kamen Rider Ex-Aid 新 form 發布

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
越來越小朋友玩具FEEL 了.....做咩SHOOTING 果隻頭髮一時飛上一時飛落.......
明明打敗怪人就能醫好對方點解主角成日講廢話不動手:44: