Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新番討論] 2016年【幪面超人 EX-AID】

男主角: 寶生永夢 (飾: 飯島寛騎) / Kamen Rider EX-AID

女主角: 仮野明日那 (飾: 松田ペろ)

鏡飛彩 (飾: 瀬戸利樹) / Kamen Rider Brave

花家大我 (飾: 松本享恭) / Kamen Rider Snipe
呢幾期
呢幾期
PV 發布

https://youtu.be/pfFZrcV0NP0

.............一面睇個PV一面真係R晒頭......佢用GAME 做題材都OK, 個樣幾奇怪都好我都算當合埋隻眼唔好當佢rider睇....
但竟然成個舞台係醫院?!! 醫生同game....呢兩樣野會唔會九唔搭八左D r.......:angry:
真係有比ghost梗低能的

很懷念以前的龍騎
Rider造型已經嚇我唔到 :he:

故仔好歡樂, 女角又靚女, 個樣喺我眼中起碼好過Fourze啦!
得罪講句....白痴低能兒童向Dr. Rider. 影衰Kaman Rider嗰朶!
件衫好求其,動漫那些COSPLAY仲靚過佢,除左仲有條腰帶呢個原素,其他已經唔係果回事.
黃色電單車,
唔掛拉打名係ok的!!!{:3_148:}
睇黎主角又係熱血膠仔所有事都睇得好美好的類型

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
剛剛睇完45週年記念超大作,
本鄉猛有句對白:
依架d新幪面超人變晒樣!!!!!{:3_143:}
嘰嘰怪 發表於 23-9-2016 02:24 PM
剛剛睇完45週年記念超大作,
本鄉猛有句對白:
依架d新幪面超人變晒樣!!!!!

:! 佢地自己一直不停自嘲, 但又偏偏一年比一年衰.....
大量日本雜誌圖 updated。btw,星期日就會播放第一集la,大家 會 睇 ma?

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x